ne voli medijsku pažnju

On je DOKTOR NAUKA i nikad ga ne viđate: Pogledajte kako izgleda BIVŠI MUŽ Vesne Zmijanac sa kojim ima ćerku Nikoliju

5

Pevačica Vesna Zmijanac ima ćerku Nikoliju Jovanović iz braka sa Vladom Jovanovićem, o kom se jako malo u javnosti zna.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vesna Zmijanac je jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike, a svojevremeno i jedna od najzgodnijih i najpoželjnijih.

 

Pevačica ima ćerku Nikoliju koja je krenula njenim stopama, a ona sa svojim partnerom Reljom Popovićem ima dve ćerke.

 

Prvi Vesnin suprug i Nikolijin otac je Vlada Jovanović, doktor ekonomskih nauka koji nikada nije želeo da bude medijski eksponiran. Nakon razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Zanimljivo je da je svojevremeno radio i kao direktor marketinga RTS-a, a nikad nije voleo medijsku pažnju, pa mu je smetalo i kada je Nikolija rešila da postane pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

- Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je ranije Nikolija za jedan magazin.

 

1 / 9 Foto: Tamara Trajković

 

Jedan od retkih momenata kada smo mogli videti Vladu jeste kada je nakon Nikolijinog prvog porođaja došao u bolnicu da poseti ćerku i unuku.

 

Podsetimo, Vesna Zmijanac je najpre bila u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, da bi se ljubav okončala nakon nekoliko godina zajedničkog života, a nakon toga je upoznala Vladu sa kojim je dobila ćerku. Posle toga se više nije udavala, ali je imala nekoliko turbulentnih veza.

 

 

makonda-tracker