NISU MOGLI DA NASTAVE

Najbolji holivudski frajer ponovo slobodan? Džejson Momoa OSTAVIO prelepu Eizu, a RAZLOG će vas potpuno iznenaditi

0

Vest da se Džejson Momoa i Lisa Bonet razvode nije mnogo iznenadila, s obzirom da je najpoželjniji frajer Holivuda već bio viđen sa Eizom Gonzalez dok je bio oženjen.

foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Kada se saznalo da su Džejson Momoa i Eiza Gonzalez zajedno, podigla se velika medijska prašina, najviše zbog toga što je Džejson tek bio pred razvdom, a iz Eize je nekoliko turbulentnih veza.

 

Prelepa glumica i glumac su sada ipak raskinuli svoju romansu, kako saznaje magazin People.

- Oni su samo vrlo različiti ljudi - reči su jednog izvora koji je dodao da je par zvanično od maja u vezi iako su viđani zajedno još u februaru.

 

Svi se slažu da su Eiza i Džejson istog avanturističkog duha, ali da je ovog puta ipak ona bila više za ozbiljnu vezu.

 

- Ona je više osoba za dugu vezu. Što se tiče Momoe, on je stvarno dobar momak, vrlo velikodušan, on se bavi ljubavlju i širenjem ljubavi - zaključio je izvor za People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiza Gore (@eizagonzalez)

Podsetimo, Liza Bonet i Džejson Momoa su bili zajedno 16 godina i imaju dvoje dece, a zajedničkim saopštenjem su obavestili javnost da je razvod najbolje rešenje za njih.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

 

Što se tiče Eize Gonzalez, ona je prvo 2018. imala burnu vezu sa glumcem Džošom Duamelom, koji se razveo od svoje supruge Fergi. Zatim je uživala u letnjoj romansi 2020. sa Timotijem Šalametom nedugo nakon njegovog raskida sa ćerkom Džonija Depa Lili-Rouz Dep, a nakon nekoliko meseci nije joj uspela ni ljubav sa Džejsonom Momoom.

 

 

makonda-tracker