LEPA JE KAO ANĐEO

Jedna je od NAJLEPŠIH U HOLIVUDU: Ova BOMBA je prva devojka Džejsona Momoe nakon rastanka od Lise Bonet?!

0

Ovaj poznati američki glumac se razveo pre samo nekoliko meseci. 

foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Džejson Momoa se navodno "oporavlja" od burnog razvoda od supruge Lizom Bonet i to u zagrljanju dosta mlađe devojke, Eize Gonzales.

 

Liza (54) i Džejson (42) su bili zajedno 16 godina i imaju dvoje dece, a u januaru su odlučili da je za njih najbolje da se razvedu.

 

 

U stranim medijima je moglo da se čuje da je Džejson ubrzo nakon razvoda uplovio u ljubavnu vezu sa deset godina mlađom Eizom Gonzales. Ipak, izvor blizak glumcu je navao da to još uvek nije ništa ozbiljno.

 

Džejsona su paparaci uhvatili kako pozira ne premijeri Eizinog novog filma "Hitna pomoć".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiza Gore (@eizagonzalez)

 

Liza i Džejson prvi put postali par 2005. godine, ali su čekali do 2017. da se venčaju. Tokom njihove veze na svet je došlo dvoje dece - ćerka Lola (14) i sin Nakoa-Vulf (13).

 

Džejson i Liza su objavili da se razvode u pisanoj izjavi koju je par objavio na svojoj Instagram stranici.

 

- Svi smo osetili pritisak i promene zbog ovih burnih vremena… Sve se menja i naša porodica nije izuzetak - napisali su.

 

- Ljubav između nas se nastavlja. Oslobađamo jedni druge kako bismo mogli da budemo ono što zaista želimo - dodali su oni.

 

Džejson Momoa i njegova supruga
Džejson Momoa i njegova suprugafoto: NINA PROMMER/EPA-EFE

 

Nedugo nakon što je objavljeno da se par razišao, jedan od izvora blizak ovom paru rekao je da je do razvoda došlo jer su supružnici imali "drugačije fokuse"

Insajder je preneo da Džejsonova karijera cveta što rezultira da on želi da nastavi da radi koliko god može, dok Liza uživa u svom životu u LA-u i nije bila zainteresovana da putuje s njim.

 

U martu su se mogla čuti nagađanja da će Džejson i Liza ponovo pokušati brak, a ona je čak viđena i kako nosi prsten koji joj je on kupio.

Međutim, do kraja meseca Džejson je javnost obavestio da oni više nisu zajedno, ali je takođe dodao i da će on i Liza zauvek biti porodica.

 

Džejson Momoa i njegova supruga
Džejson Momoa i njegova suprugafoto: Profimedia

 

Sada se spekuliše da on ima novu devojku, poznatu glumicu Eizu Gonzales.

Pre nekoliko godina, 2018., Eiza je imala burnu vezu sa glumcem Džošom Duamelom, koji se nedavno razveo od svoje supruge Fergi.

 

Zatim je uživala u letnjoj romansi 2020. sa Timotijem Šalametom nedugo nakon njegovog raskida sa ćerkom Džonija Depa Lili-Rouz Dep. Sada nam ostaje samo da vidimo da li će možda sa Džejsnom to biti ljubav koja nema granice. 

 

makonda-tracker