slomili su joj srce

Dok je bila na putu, njen verenik se OŽENIO: Ovaj glumački par VOLEO SE DO LUDILA — a onda je naišla Anđelina Džoli

0

Poznata oskarovka iz medija je saznala da je njen dečko postao suprug mlađe koleginice

foto: EPA-EFE/SHAWN THEW
foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Najpoznatiji ljubavni trougao u svetu šou-biznisa činili su Anđelina Džoli, Dženifer Aniston i Bred Pit, a malo je poznato da je Anđelina igrala svoju uloigu u rastanku još jednog poznatog glumačkog para.


Anđelina Džoli je tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih privlačila mnogo pažnje svojih ljubavnim životom, zbog veza s muškarcima, ženama, slobodnima, zauzetima... Jedna od njenih veza o kojima se najviše pričalo svakako je ona s glumcem Bilijem Bobom Torntonom.

 

Par je na nesvakidašnji način pokazivao svoju ljubav, ali njihov najbizarniji dokaz naklonosti svakako je bilo nošenje bočice s krvlju ovog drugog oko vrata.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Posle samo dva meseca veze, Anđelina i Bili Bob su se venčali u Las Vegasu 5. maja 2000. godine, a Holivud je šokiralo i to što su tako iznenada stupili u brak i činjenica da su to uradili uprkos tome što je glumac uvekoliko veren.


Par se, naime, upoznao na setu filma "Sve je pod kontrolom", dok je Anđelina bila u vezi s glumcem Timotijem Hatonom, a Bili Bob veren s glumicom Lorom Dern. Kako su pisali američki mediji i kako je sama glumica priznala, Lora je bila šokirana vešću da se Tornton oženio mladom koleginicom iz neverovatnog razloga: on se nije potrudio ni da raskine s njom!

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Otišla sam iz naše kuće da radim na filmu, a dok nisam bila tu, moj dečko se oženio i nikad se više nismo čuli – otkrila je u jednom intervjuu Dernova. – To je kao iznenadna smrt. Ni za koga nije bilo ni završetka ni razjašnjenja.


Tornton se osvrnuo na ovaj skandal 2001. godine, istakavši u razgovoru za Guardian:


Drugi bi mogli da kažu: "Ostavio si devojku i oženio neku drugu". Ali to me je usrećilo i usrećilo je još nekoga. Žao mi je što je izazvao bol.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern)


Anđelina i Tornton najavili su u martu 2002. godine da će uskoro usvojiti dete iz Kambodže, ali su se rastali već tri meseca kasnije. Kako je Džolijeva istakla, iznenada je shvatila da su se oboje promenili, a glumac je jednom prilikom istakao da je uvek imao osećaj da nije dovoljno dobar za svoju suprugu.


Ostavljena Lora Dern i Bili Bob Tornton su se prvi put od šokantnog razlaza videli mnogo godina kasnije – na crvenom tepihu na dodeli nagrada Zlatni globus 2017, kada su vidno ignorisali jedno drugo.

 

 

makonda-tracker