(FOTO)

"Uznemirujuće je videti DETE u ovome": Kajli Džener na crvenom tepihu sa ćerkicom ZAPREPASTILA JAVNOST

0

U Las Vegasu je održana dodela Bilbord muzičkih nagrada na kojoj se pojavila Kajli Džener sa svojim partnerom i ćerkom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kajli Džener i Travis Skot često privlače pažnju, pa je tako bilo i ovog puta. Njih dvoje su prošetali crvenim tepihom, a najvoiše pažnje su privukle Kajli i mala Stormi.

 

Naime, Džener je obukla "golu" haljinu modne kuće Balmain koja postaje sve veći hit i stvara optičku iluziju, međutim, stajling njene ćerke izazvao brojne komentare.

Smatra se da je Kajli obukla devojčicu jako neprimereno. Ona je nosila belu usku haljinu asimetričnog kroja i patike koje uglavnom nose mnogo starije od nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stormiworlld_

"Neprikladno za dete njenih godina", "Ovo nije haljina za decu. Stormi je preslakta, ali je uznemirujuće da dete nosi ovakvu odeću", "Ona je bukvalno dete" - samo su neki od komentara na izgled devojčice Stormi.

 

Ovo nije prvi put da je dete Kajli Džener u centru pažnje, s obzirom da je ona izlaže kamerama i vodi na crveni tepih još od malih nogu. Ipak, najviše kritika je privuklo kada je Stormi snimila kampanju za posebnu kolekciju svoje mame.

Podsetimo, ovo nije jedinstven slučaj da holivudske zvezde svoju malu decu oblače neprimereno i onako kako bi trebalo odrasli izgledaju. Suri Kruz je odmalena nosila štikle, dok je Kim Kardašijan od početka svoju ćerku Nort Vest oblačila u haljine sa perjem, a nosila je i preskupe torbe zarad fotografisanja.

 

 

makonda-tracker