SNIMAK SVE OTKRIO

Bela bunda nije bila samo deo autfita: Isplivala istina o haljini Merlin Monro koju je Kim Kardašijan nosila na Met Gali

0

Populana starleta se svojski potrudila da uđe u malenu haljinu, ipak stvari nisu išle glatko

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Na prošlonedeljnoj proslavi Met Gala Kim Kardašijan se pojavila u čuvenoj haljini Merlin Monro i time oduševila sve prisutne.

 

Kako bu uspela da se uvuče u nju, Kim je morala da smrša čak 7 kilograma, ali se ispostavilo da to ipak nije bilo dovoljno.

 

 

Naime, ona je svoj autfit upotpunila belom bundicom, koju čitave večeri nije skidala. I dok su svi u neverici gledali u nju, Kim je bila u ozbiljnom problemu.

 

Njoj je, kako strani mediji navode, haljina bila mala, pa se u nekom trenutku rašila na zadnjici, što se na jednom snimku koji je objavljen na društvenim mrežama i vidi. 

 

Kim Kardašijan
Kim Kardašijanfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Kako bi sakrila to Kim je bundicu država na ramenima, pa je ona padala i prekrivala taj kritični deo. U nekim medijima se moglo pročitati čak i da je haljina sa zadnje strane bila vezana vezicama.

 

Bilo kako bilo, Kime je blistala, njena figura peščanog sata je došla do izražaja, a hiljade cirkona koji su prekrivali haljinu su učinili da zasija u punom sjaju.

 

 

makonda-tracker