BILE SU U ŽURBI

Trendi OKER kaput, vunene čarape i kožne cipele: Kejti Holms uhvaćena na ulicama Njujorka sa ćerkicom Suri (FOTO)

0

Glumica se tokom jutarnje šetnje sa Suri dogovorala koje namirnice su im potrebne za organizaciju tradicionalnog praznika "Dana zahvalnosti"

foto: Dylan Travis/ABACA, Profimedia
foto: Dylan Travis/ABACA, Profimedia

Planetarno poznata glumica Kejti Holms fotografisana je tokom jučerašnjeg dana sa ćerkicom Suri kako užurbano koračaju ulicama Njujorka kako bi nabavile sve namirnice za praznik "Dan zahvalnosti" koji se danas proslavlja širom Amerike.

 

Bivšu suprugu Toma Kruza sugrađani neretko mogu sresti u supermarketima, šoping molovima i prodavnicama nameštaja, te za nju imaju samo reči hvale s obzirom na to da se ponaša kao "sav normalan svet".

 

Kejti je tokom svakog izlaska iz svog doma veoma urbano odevena, te njene fotografije možemo videti na mnogim "street style" stranicama na Instagramu.

 

Ovog put na sebi je imala dugi kaput oker nijanse sa suptilnim kariranim šarama, crnu majicu, helanke, a posebnu pažnju privukle su vunene čarpice i cipele od kože koje su trend ove jeseni.

 

1 / 5 Foto: Dylan Travis/ABACA, Profimedia

 

Glumica je trenutno okupirana završetkom svog filma "Alone Together" za koji je napisala scenario i potpisuje se kao izvršni producent, te bi ostvarenje trebalo da bude premijerno prikazano početkom sledeće godine.

 

Beg od raskida sa šefom kuhinje eminentnog njujorškog restorana  Emiliom Vitolom našla je u svakodnevnim obavezama, radu na novim projektima i druženju sa naslednicom koja je u godinama kada joj treba posvetiti mnogo pažnje.

 

Kejti Holms
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

makonda-tracker