iznenađeni?

Ne smeta joj NEPRIJATAN MIRIS — sve radi za lepotu: Znate li kakvu kremu Kim Kardašijan stavlja na lice?

0

Ona nije jedina poznata dama koja primenjuje ovu rutinu. 

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Ako imate problema sa podočnjacima i ne možete da nađete efikasno rešenje koje će da ih prekrije i da smanji natečenost, bitno je da znate da niste sami na svetu sa tim problemom. Upravo se sa ovim bore i slavne dame kojima čak ni skupi tretmani i kreme na pomažu da reše ove izazove. Zato se odlučuju za bizarne trikove koji, kako one kažu, im pomažu u borbi sa podočnjacima. 

 

Mnogi proizvodi nalaze se na našim policama za negu lica, pa posežemo za raznim komadima koje će nam pomoći da se izborimo sa problemima kao što su podočnjaci, ali za ovu stvar sigurno niste čuli. 

 

Naime, ovaj trik je postao poznat kada su Kim Kardašijan i Sandra Bulok ispričale svoja iskustva sa kremom za hemoroide. Glumica je najpre priznala da voli da koristi ovu kremu jer se lako "otarasi" podočnjaka. 

 

— Dugo nisam znala da se krema protiv hemomorida može staviti i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila, bila sam oduševljena i od tada je često koristim — priznala je Bulokova.

 

Takođe, poznato je da ovu kozmetičku caku primenjuje i slavna starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan, a to je otkrio njen šminker Mario Dedivanović.

 

— Ova krema zateže kožu. To je stvarno stari trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate —  rekao je njen šminker.

 

Stručnjaci tvrde da sastojci u ovoj kremi stežu krvne žile i smanjuju crvenilo i uspešno se bore protiv podbulosti i otečenosti.

 

 

makonda-tracker