(FOTO)

Udala se u haljini koju ima SVAKA ŽENA, a na venčanje je pozvala SAMO JEDNU OSOBU: Kortni Kardašijan i zvanično u braku

0

Kortni Kardašijan i Travis Barker su se nedavno venčali u Las Vegasu nakon dodele Gremija, ali to je bilo samo jedno od planirana tri venčanja.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kortni Kardašijan se i zvanično udala za svog izabranika Travisa Barkera, a veliko slavlje je zakazano za leto u Italiji.

 

Ovaj par se venčao u opštini u Santa Barbari i po svemu sudeći, ovo je jedno jako čudno venčanje.

Naime, starleta je obukla kratku belu haljinu koja podseća na kombinaciju za plažu, dok je Travis imao crno odelo. Venčanju je prisustvovalo jako malo ljudi i niko od Kortninih sestara, kao ni majka. Kortni je pozvala samo baku.

Podsetimo, Kortni ima troje dece iz veze sa Skotom Disikom, a istakla je kako bi volela da rodi i jedno dete Travisu. Otkrila je i da se podvrgla vantelesnoj oplodnji, te da je to jako težak proces za nju, ali ne želi da gubi nadu.

 

Kortni Kardašijan
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skoro je bila u centru pažnje jer su je osuđivali kako se ugojila, a ona je tada rekla da ima problem sa hormonima, kao i da se bori sa depresijom.

 

- Svi pišu da sam trudna i da sam se ugojila, a toliko je nepristojno komentarisati ljude kada ne znate kroz što prolaze. Zbog lekova koje pijem sam doslovno u menopauzi. Moje telo se ugasilo. Neraspoložena sam i depresivna, ne osećam se dobro - iskrena je bila Kortni Kardašijan.

 

 

makonda-tracker