neverovatno

UZNEMIRUJUĆE, a prošlo nezapaženo: Glumac sve podsetio na jedan od NAJČUDNIJIH detalja u braku Amber Herd i Džonija Depa

0

Popularni komičar odlučio je javno da se stane na stranu starijeg kolege u jeku parnice o kojoj bruje Holivud i svet, podsetivši na jedan od najšokantnijih momenata u braku Amber Herd i Džonija Depa

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na proleće 2016. godine, glumica Amber Herd optužila je supruga Džonija Depa za fizičko nasilje i objavila fotografije modrica za koje je tvrdila da su posledica stravičnog napada koji je doživela. Usledio je razvod, godine sudske borbe, isplivavanja šokantnih snimaka, međusobne optužbe, a ovih dana par je ponovo u sudnici.


Dep je, naime, tužio bivšu suprugu zbog njenog teksta objavljenog 2018. godine u listu The Washington Post, jer on tvrdi da, iako ga nije imenovala, jasno implicira da govori o njemu.


Tokom suđenja, u kom smo do sad čuli niz zapanjujućih optužbi koje su Amber i Džoni izrekli jedno na račun drugog, jedan od manje zapaženih detalja je prisećanje na momenat kada je Herdova izvršila veliku nuždu na Depovoj strani kreveta nakon jedne svađe.

 

Komičar Kris Rok sada se, tokom snimanja u Londonu, prisetio ove epizode. Budući da je slučaj Herd-Dep izazvao mnogo polemika na društvenim mrežama i da mnogi strahuju hoće li se ubuduće verovati žrtvama zbog detalja o ovom braku koji su otkriveni, Kris Rok jasno ističe da je vrlo važno verovati svim ženama — ali ne i Amber Herd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Rock (@chrisrock)


Verujte svim ženama, zapravo verujte svim ženama osim Amber Herd? Na čemu je prokleto ona? S***a je u njegov krevet. Jednom kad izvršiš veliku nuždu na nečiji krevet, jednostavno si kriv za sve. Šta se tamo događalo, dođavola? Vau! I posle toga su ostali zajedno — šokiran je Rok.


Iako je godinama bilo poznato da se ovo dogodilo, šokantan događaj ponovo se našao u žiži javnosti nakon što je Sterling Dženkins III, vozač i telohranitelj Džonija Depa pred sudom ispričao kako je zatekao ljudske fekalije na glumčevoj strani kreveta 2016. godine.

 

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

 

Sve se dogodilo nakon jedne svađe, kad je Dep napustio njihov zajednički stan, a Amber s prijateljicama otišla na festival "Koačela" i ostavila "iznenađenje" na krevetu, a na internetu su se našle čak i fotografije. Dženkins je ispričao i da mu je Herdova sve priznala, istakavši da je to bila "šala koja je pošla naopako".


I sam Džoni Dep osvrnuo se ovo i izjavio da nije mogao da se ne nasmeje pred bizarnim prizorom.


Bilo je toliko groteskno i bizarno da nisam mogao ništa drugo osim da se smejem — rekao je glumac.

 

 

makonda-tracker