ništa nije slučajno

ZNA SE — TO JE MEGANINA DRUGARICA: Svet bruji o reakciji Prijanke Čopre kada je ugledala Kejt Midlton i princa Vilijama

2

Jedan detalj sa ovogodišnjeg Vimbldona nije uspeo da ostane neprimećen, a podstaknuti su brojni tračevi, šuškanja i odmahivanja glavom 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na nedavno održanom Vimbldonu jasno je da su se pojavili i Kejt Midlton i princ Vilijam, bez kojih ovakav događaj nikada ne prolazi. Njih dvoje zajedno su prisustvovali ženskom finalnom meču, da bi se Kejt sama pojavila na muškom finalu, koje se odigralo između Novaka Đokovića i Matea Beretinija.

 

Ipak, mnogima je slučajno promakla reakcija jedne žene kada se čuveni par pojavio na Vimbldonu. I to nije bilo koja žena, već svojevremeno proglašena najlepšom ženom sveta. Ni to nije sve, već je u pitanju jedna od najboljih prijateljica Megan Markl, Kejtine jetrve i Vilijamove snahe!

 

Naravno, u pitanju je glumica i manekenka Prijanka Čopra, čiji video-snimci sa Vimbldonu su postali viralni.

 

 

Naime, u momentu kada su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža u subotu stigli na finale Vimbldona, Čopra je sedela iznad njih. Dok su svi u publici tapšali ovom paru, jedino Prijanka to nije uradila!

 

Društvene mreže bruje o njenom potezu, gde većina smatra da je ona samo lojalna prijateljici Megan, koja je, podsetimo, u intervjuu koji je dala Opri Vinfri pričala da je prolila suze zbog ovog para. Ovim se samo dodatno i (ne tako) diskretno stavilo do znanja da su njihovi porodični odnosi vrlo, vrlo zategnuti.

 

"Ovo što je uradila Prijanka bilo je nevaspitano", smatraju jedni, ali mnogi se slažu da to što nije htela ni da pogeda u njihovom smeru dovoljno govori o celoj situaciji.

 

Inače, Megan Markl i Prijanka Čopra dobre su prijateljice od 2016. godine.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker