težak period

Tata je igrao kapitenski dok je strepeo za sina: Snežana Borjan podelila potresnu fotografiju iz dečije bolnice

0

Supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana objavila je na Instagramu fotografiju kojom je otkrila da njenoj porodici nije bilo lako proteklih dana

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Snežana Borjan, nekadašnja direktorka marketinga FK Partizan i supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju nastalu na Institutu za majku i dete.


Tamo boravi sa sinom Filipom, kom je utvrđen rotavirus, zbog kog se dečak proteklih dana loše osećao.


Prethodnih nekoliko dana smo ležali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi — napisala je Snežana.

 

Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu, a da niko ne primeti koliko mu je teško — kapitenski, kako drugačije — dodala je ona.

 

Filip Borjan
foto: Instagram

Snežana je istakla da je podelila ovu objavu kako bi se zahvalila medicinskom osoblju pomenute ustanove.


Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prođe jako puno dece sa lošom kliničkom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma — poručila je Snežana i dodala da su lekari i medicinske sestre Instituta za majku i dete ponos naše zemlje.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker