BIZARNO

"On bi PREREZAO svoje grudi razbijenim staklom": Megan Foks ŠOKIRALA DETALJIMA o svojoj vezi i vaspitanju dece

0

Megan Foks je u centru pažnje zbog svoje turbulentne romanse sa muzičarem Mašin Gan Kelijem.

foto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL
foto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL

Megan Foks je pozirala za naslovnicu aprilskog izdanja magazina Glamour, a za tu priliku je odabrala prozirnu haljinu sa apstraktnim detaljima brenda Iris van Herpen.

 

Ona je pričala i o svojoj ljubavi sa muzičarem, te je istakla da je takvog muškarca zamišljala od četvrte godine.

 

- On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene - rekla je Megan.

 

Glumica je zaintrigirala ritualnim postupkom kada su ona i Mašin pili krv jedno drugom. 

 

1 / 16 Foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

- Dakle, verovatno nas ljudi zamišljaju sa peharima dok pijemo krv jedno drugog, da smo kao u "Igri prestola". Ali, to je samo nekoliko kapi i to u ritualne svrhe. Trudim se da kontrolišem to i da pustimo samo nekoliko kapi krvi. Ali on je mnogo užurbaniji i haotičniji, voljan je da samo prereže svoje grudi razbijenim staklom i kaže: "Uzmi moju dušu" - iskrena je bila Megan.

 

Megan Foks sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom ima trojicu sinova, Nou, Bodija i Džurnija, a nedavno je pričala i o tome kako ohrabruje decu da se izraze kroz odeću, te ih često možemo videti u haljinicama i sa dugom kosom, što nije naišlo na pozitivne komentare.

 

 

makonda-tracker