bizarnostima nikad kraja

"Ako proba da ga skine — BOLEĆE JE!" Verenik Megan Foks podelio uznemirujući detalj o njenom vereničkom prstenu

1

Najkontrovezniji holivudski par u ovom trenutku šokira nas mesecima, pa je i njihova veridba bila bizarna, ali ni slučajno nemojte da pomislite da je čuđenju kraj — i sam verenički prsten je izazvao negativne komentare. A tek su na početku ljubavi...

foto: B4859 / Avalon / Profimedia
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Američka glumica Megan Foks i muzičar i glumac Kolson Bejker, poznatiji kao Mašin Gan Keli, verili su se pre nekoliko dana.


Kontroverzni muzičar pitao je jednu od najlepših žena sveta da se uda za njega u bašti hotela "Ric Karlton" u Portoriku, ona mu je, naravno, rekla "da", a potom su društvene mreže i medije preplavile fotografije njenog vereničkog prstena.


Znam da se po tradiciji daje jedan prsten, ali ja sam sa Stivenom Vebsterom dizajnirao dva: smaragd (njen dragi kamen) i dijamant (moj dragi kamen), postavljeni tako da se spajaju... — napisao je potom Mašin Gan Keli na Instagramu.

 


Ovaj romantični komad nakita privukao je mnogo pažnje, a on je muzičar podelio još detalja o njemu i... ispostavilo se da sve ponovo ima i bizaran aspekt, kao i većina onoga što je par podelio o svojoj ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako pokuša da ga skine, boleće je — otkrio je potom reper. — Koncept je takav da prsten može da rastavi i od njega se mogu da se naprave dva prstena. Kad su na istom mestu, zajedno ih drži magnet. Vidite kako se spaja? A zatim dve odvojene suze formiraju srce...

 

Megan Foks, Verenički prsten
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Komentari na račun prstena koji su se pojavili na društvenim mrežama su i više nego negativni, a mnogi se šale na račun ekscentričnog ukusa ovog para.


Narukvica koju je Megan Foks dobila na poklon od muža — našalila se jedna tviterašica uz fotografiju narukvice sa čiodama zabodenim ka unutra.

Megan Foks i Mašin Gan Keli su kao onaj par u srednjoj školi koji je jednom gledao Sumrak sagu i sad idu okolo i pričaju ljudima da su iz porodice Kulen — napisao je drugi.


Mislim da ne moram da znam ovoliko o vezi Megan Foks i Mašin Gan Kelija — smatra jedan tviteraš.

 

Nakon kraćeg skrivanja posle Meganinog rastanka od glumca Brajana Ostina Grina, reper i glumica počeli su da se pojavljuju zajedno u javnosti, a oni često privlače pažnju bizarnim potezima, fotografijama i izjavama. Par je tako nedavno dao intervju za GQ u kom su detaljno pričali o svojoj ljubavi, a tada su podelili niz neobičnih trenutaka. Tako su tvrdili da su se ranije upoznali nekoliko godina pre saradnje na snimanju filma, ali se ne sećaju lica jednog drugom jer im neka sila nije dala da se zapamte do pravog trenutka.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ne sećam se tvog lica... A definitivno bih zapamtila njegovo lice ― rekla je Megan. ― Samo se sećam ove ovog visokog, plavog, sablasnog obličja, pogledala sam ga i rekla: "Mirišeš na travu". On me je pogleda i rekao: "Ja jesam trava". Onda je, kunem se Bogom, nestao kao nindža u dimu.

 

Mislim da nije trebalo da se sretnemo te noći, pa su nas naše duše, vodiči naših duša, odvajale jedno od drugog, jer ti bukvalno nisi imao lice, kao ono stvorenje iz crtaća "Začarani grad". Generalno je teško videti njegovo lice, ali te noći ga nije imao uopšte ― kaže glumica i zahvaljuje se Bogu što je bilo tako je bi bilo "mučenje da zna da je on tamo negde i da ne može da dođe do njega". ― Bolje mi je bilo što nisam znala.

 

 

makonda-tracker