tajni sastojak: samopouzdanje

Lepše niste videli ove sezone: Odelo Megan Foks koje će mnoge želeti, a malo koja žena umeti da nosi

0

Takozvano "dopaminsko oblačenje" polako i sigurno osvaj svet poznatih, a prelepa glumica pronašla je spektakularan način da prati ovaj trend. Mami poglede, popravlja raspoloženje, odiše seksepilom, a njena inspiracija su — lutke!

foto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL
foto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL

Glumica Megan Foks uvek je spadala u poznate koji prate njnovije trendove i daju im neku crtu karakterističnu za njen stil, a u poslednje vreme njene fotografije završavaju na strana modnih magazina češće nego ikad. Da li je ključ njenog savršenog izgleda to što nam u poslednje vreme izgleda srećnije nego ikad, Megan ne otkriva, ali u baš svakoj prilici izgleda besprekorno i u centru je pažnje.


Tako je bilo i na All-Star NBA utakmici, kojoj je Megan ovih dana prisustvovala s verenikom i poznatim reperom Mašin Ganom Kelijem i za koju je odabrala je vrlo upečatljivu kombinaciju.

 


Glumica je sa svojom stilistkinjom Miv Rajli sastavila trendi odelo, koje čine komadi s potpisom dizajnerke estonske Roberte Ajner. Ajnerova je, inače, nekada radila za modne kuće Balmain i Alexander McQueen, pre nego što je osnovala sopstveni brend, a u njenom stilu se i te kako vidi uticaj pomenutih marki.

 

1 / 2 Foto: EPA-EFE/DAVID MAXWELL

 

Sako u kom se Megan Foks pojavila nosi naziv Strong ("Snažan") i ukrašen je animal printom. U pitanju je komad od lažne kože, predimenzioniran je, strukiran i nešto duži, ima umetnuti grudnjak koji pruža dodatnu podršku poprsju i naglašava ga, a akcentovana su i ramena, čime ovaj blejzer opravdava svoje ime.

 

 

Za ovaj komad potrebno je izdvojiti skoro 1.100 dolara, a Megan ga je ponela sa širokim pantalonama iste šare i višeg struka, u duhu dvehiljaditih.

 


Glumica je ovaj izgled upotpunila crnim kratkim topom, narandžastom tašnicom u obliku mašnice koja je delo brenda forBitches i sandalama s kašićima.

 

Uz to je, inače, odabrala neonski manikir i pedikir, u efektnoj zelenoj nijansi.


Išla sam na opušteno poslovno izdanje Brac lutki — napisala je Megan na Instagramu pohvalivši se ovim stajlingom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Isto odelo dostupno je i u zelenoj varijanti, a na Meganinim fotografijama možda nije toliko primetno da ove pantalone krase i smeli izrezi ispod struka.

 

 

Megan je, inače, jedna od poznatih devojaka koje nisu mogle da odole trendu tzv. dopaminskog oblačenja, odnosno biranja odeće koja deluje tako što popravlja raspoloženje i onima koji je nose i onima oko njih. Veruje se da će ovo biti jedan od masovnijih modnih "pokreta" u 2022. godini, a Megan je dala svoj doprinos na zanimljiv način.

 

 

makonda-tracker