URNEBESNO

I sama se našalila na svoj račun! Autfit Megan Foks zbog kog korisnici Instagrama ne vide čak ni njen MOĆNI SEKSEPIL

1

Glumica Megan Foks često postupcima intrigira javnost, ali se ovog puta našalila na svoj račun.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Foks objavljuje različite fotografije na Instagram i uglavnom prikuplja pozitivne komentare na račun izgleda i modnog odabira.


Ovog puta, malo se zaigrala u eksperimentisanju, pa je i sama priznala da njena kombinacija i nije baš savršena.

 

Megan je zapravo nosila karirani top sa neobičnim izrezima, a preko prozirnog crnog gornjeg dela, što nije jedini čudni momenat ovog autfita. Sve je upotpunila smeđim pantalonama sa zlatnim printom, smeđom torbom i zlatnim cipelama.

 

A da kombinacija zasigurno bude prva na mestu najčudnijih, glumica je na sve to dodala maramu sa istim printom kao top.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Fotografiju je objavila na Instagramu uz jedno neobično i smešno poređenje:
„Svačija baka imala je taj jedan kauč“.

 

Da objava bude zanimljivija, pobrinula se Megan, pa je u galeriji uz ovu fotografiju, objavila i fotografiju kauča, koji stvarno podseća na print njenih ekstravagantnih pantalona.

 

1 / 8 Foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

Podsetimo, Megan Foks je često tema modnih editorijala, jer svojim kombinacijama postavlja svetske trendove, ali najviše pažnje je privukla nakon vesti da je našla novog dečka. Nakon kraćeg skrivanja posle Meganinog rastanka od glumca Brajana Ostina Grina, reper i glumica počeli su da se pojavljuju zajedno u javnosti, a oni često privlače pažnju bizarnim potezima, fotografijama i izjavama. Par je tako nedavno dao intervju za GQ u kom su detaljno pričali o svojoj ljubavi, a tada su podelili niz neobičnih trenutaka. Tako su tvrdili da su se ranije upoznali nekoliko godina pre saradnje na snimanju filma, ali se ne sećaju lica jednog drugom jer im neka sila nije dala da se zapamte do pravog trenutka.

 

 

makonda-tracker