.... a onda su jedno drugom pili krv!

Prsten će vas ostaviti BEZ DAHA: Evo zbog čega svi pričaju o veridbi Megan Foks i Mašin Gan Kelija

3

Prelepa glumica Megan Foks obelodanila je lepu vest — nakon jednog neuspešnog braka, verila se sa svojim partnerom Mašin Ganom Kelijem!

foto: PLANET PHOTOS/Profimedia
foto: PLANET PHOTOS/Profimedia

Glumica Megan Foks i rok muzičar Mašin Gan Keli verili su se!

 

Kontroverzni par, koji još od samog početka svoje veze ne krije strast i ljubav i ne razdvaja se gotovo nikad, rešio je da svoju vezu podigne na viši nivo, a njihova veridba je glavna tema svetskih medija.

 

 

U julu 2020. sedeli smo pod drvetom. Tražili smo magiju, nesvesni truda i žrtve koju će veza tražiti od nas, ali otrovani ljubavlju... i karmom. Godinu i po kasnije, nakon što smo prošli kroz pakao i smejali se više nego što sam mogla da zamislim, pitao me da se udam za nnjega. Kao i u svakoj večnosti pre ove, kao i u svajoj večnosti koja sledi, rekla sam "da"... a onda smo pili jedno drugom krv — napisala je Megan Foks u opisu Instagram objave kojom je otkrila veridbu.

 

 

Da, u ovom i svakom drugom životu — napisao je na svom Instagramu Mašin Gan Keli. — Ispod istih grana pod kojima smo se zaljubili, pitao sam je da se uda za mene. Znam da je po tradiciji jedan prsten, ali ja sam sa Stivenom Vebsterom dizajnirao dva: smaragd (njen dragi kamen) i dijamant (moj dragi kamen), postavljeni tako da se spajaju...

 

 

 

Zapravo, kako piše Page Six, nisu se verili ispod pomenutog drveta, već u bašti hotela Ric Karlton u Portoriku! Nije poznato da li su pili krv jedno drugom zaista, ali sudeći po njihovoj specifičnosti — ko će to znati?!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker