BIZARNO

Čim je otišla — otrčao je lekaru: Novi dečko Megan Foks se povredio nožem da bi je impresionirao

0

Baš kad pomislimo da veza repera Mašin Gana Kelija i glumice Megan Foks ne može da bude... čudnija, oni podele još neki bizaran detalj o svom odnosu ili početku zabavljanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper i glumac Kolson Bejker (31), poznatiji kao Mašin Gan Keli, a još poznatiji kao dečko Megan Foks (35) gostovao je u emisiji čuvenog Džimija Falona i dao još jedan intervju o kom se priča danima i sigurno će još dugo.
Naime, on se prisetio kako je, u pokušaju da impresionira jednu od najlepših žena sveta na početku njihove veze, doživeo povredu.


Travis Barker mi je dao nož s gravurom s novog albuma. Bio sam u fazonu "Vidi ovo, ovo je ludo. Bacio sam ga u vazduh, ali se njegova oštrica zabila u moju ruku. Pogledao sam svoju devojku i pretvarao se da je to kul, ali sutra ujutro, čim je otišla, pomislio sam "Dobro, sad mi hitno treba ušivanje" — rekao je Mašin Gan Keli.

 

Megan Foks i Mašin Gan Keli počeli se da se viđaju tokom snimanja filma Midnight in the Switchgrass, dok je ona bila u desetogodišnjem braku s Brajanom Ostinom Grinom, s kojim ima troje dece.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Nakon kraćeg skrivanja, reper i glumica počeli su da se pojavljuju zajedno u javnosti, a oni često privlače pažnju bizarnim potezima, fotografijama i izjavama. Par je tako nedavno dao intervju za GQ u kom su detaljno pričali o svojoj ljubavi, a tada su podelili niz neobičnih trenutaka. Tako su tvrdili da su se ranije upoznali nekoliko godina pre saradnje na snimanju filma, ali se ne sećaju lica jednog drugom jer im neka sila nije dala da se zapamte do pravog trenutka.

 

Ne sećam se tvog lica... A definitivno bih zapamtila njegovo lice ― rekla je Megan. ― Samo se sećam ove ovog visokog, plavog, sablasnog obličja, pogledala sam ga i rekla: "Mirišeš na travu". On me je pogleda i rekao: "Ja jesam trava". Onda je, kunem se Bogom, nestao kao nindža u dimu.

 

Mislim da nije trebalo da se sretnemo te noći, pa su nas naše duše, vodiči naših duša, odvajale jedno od drugog, jer ti bukvalno nisi imao lice, kao ono stvorenje iz crtaća "Začarani grad". Generalno je teško videti njegovo lice, ali te noći ga nije imao uopšte ― kaže glumica i zahvaljuje se Bogu što je bilo tako je bi bilo "mučenje da zna da je on tamo negde i da ne može da dođe do njega". ― Bolje mi je bilo što nisam znala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker