jedva čekamo!

Nezamisliv je u ovoj ulozi: U novom biografskom filmu Hari Poter će glumiti — čuvenog SRBINA!

1

Poznantstvo komičara našeg porekla i Danijela Redklifa traje više od deceniju, a kada je glumac čuo o kakvom projektu je reč, nije mogao da odbije prijatelja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pozati komičar Alfred Metju Janković (Vird Al Janković) koji je osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, a poreklom je Srbin, najavio je svoj autobiografski film u kom će glavnu ulogu tumačiti čuveni glumac Danijel Redklif, najpoznatiji po ulozi Harija Potera.

 

Danijel Redklif, Hari Poter
foto: Youtube Printscreen

Janković je dobio svetsku prepoznatljivost kada je napravio parodije na mnoge svetske hitove, poput "Beat It" ("Eat It" u njegovoj verziji) i "Bad" ("Fat" u njegovoj verziji) Majkla Dželspma, "Gangsta Paradise" (u njegovoj verziji "Amish Paradise").

 

Kada je moj poslednji film UHF izašao 1989. Vrlo sam srećan što mogu da kažem da smo na rasporedu — istakao je komičar i dodao da je veoma srećan i ponosan zbog saradnje sa proslavljenim Danijelom, a njihovo prijateljstvo traje više od deceniju.

 

 

—  I apsolutno sam oduševljena što će me Danijel Redklif glumiti u filmu. Uopšte ne sumnjam da je to uloga po koju će ga buduće generacije pamtiti — rekao je Vird, prenosi NME.

 

Za sada nije poznato koji honoror će dobiti čuveni Hari Poter za ovo ostvarenje, ali će sigurno ovo biografsko delo privući svetsku publiku.

 

 — Deo mene će uvek razmišljati o tome da kada uđem u salu za probe, svi će misliti da sam tu zbog Harija Potera i biće većinski u pravu. Imao sam ludu sreću i mislim da zbog toga osećam krivicu, jer sam imao priliku da iskusim nešto toliko divno dok sam bio mlad — rekao je Danijel povodom poslednjeg nastvaka sage o čarobnjaku.

 

Danijel Redklif
foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker