decenija ljubavi

Zajedno na crvenom tepihu POSLE 8 GODINA! Filmski Hari Poter i šarmantna glumica i dalje srećno zaljubljeni

0

Britanski glumac Danijel Redklif čuva svoju privatnost tako pažljivo da su mnogi zaboravili s kim je u vezi...

foto: EPA/MANUEL LOPEZ
foto: EPA/MANUEL LOPEZ

Glumac Danijel Redklif (32), kog je svet zavoleo kao Harija Potera u serijalu filmova o mladom čarobnjaku, spada u zvezde koji malo šta otkrivaju o svom privatnom životu.


Iako je delio detalje o svojim zavisnostima i mentalnim poteškoćama, naročito svim onim što je sa sobom nosio teret slave koju je stekao kao dete, Danijel gotovo ništa ne priča medijima o svom ljubavnom životu. Zato su mnogi zaboravili da je on godinama u srećnoj vezi, i to s poznatom koleginicom.

 


Sada se par, osam godina nakon što smo ih poslednji put videli na nekom javnom događaju, ponovo pojavio zajedno, i to na premijeri Danijelovog novog filma — ostvarenja "Izgubljeni grad", u kom Redklif igra rame uz rame sa Sandrom Bulok, Čeningom Tejtumom i Bredom Pitom.


Njegova podrška u ovom važnom trenutku bila je njegova devojka Erin Maja Dark (37), s kojom je Danijel od 2012. godine. Oboje su se odlučili za ležernu eleganciju, a ponosno su pozirali zagrljeni.

 

Danijel Redklif, Erin Dark
foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Erin i Danijel upoznali su se na snimanju filma "Ubij svoje najdraže", u kom su imali ljubavne scene.

 

Naši junaci se upoznaju i flertuju, pa je to slatka uspomena na nas kako smo se upoznali i flertovali — rekao je pre dve godine Danijel u intervjuu za People, dok se prisećao ovog filma.


On je tada priznao da nije morao da glumi u pomenutim scenama.

 

1 / 9 Foto: EPA/MANUEL LOPEZ


Ima jedan trenutak kad me ona nasmeje, a ja sam se smejao kao ja, ne moj lik. Ona je bila neverovatno duhovita i inteligentna. Znao sam da sam nagrabusio — priznao je glumac.

 

 

makonda-tracker