danas puni 63 godine

Jedni kažu da je UVEK PRELEPA, drugi da se SKROZ UPROPASTILA: Znate li kako posle SVIH PROMENA danas izgleda Madona?

1

Madona danas puni 63 godine, ali malo ko bi rekao da ima baš toliko! Kraljica popa je potpuno promenila svoj imidž mnogobrojnim korekcijama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Madona Luiza Veronika Čikone, mnogo poznatija samo kao Madona, već decenijama važi za "kraljicu popa", kao i jednu od najuticajnijih figura pop-kulture. O njenim pesmama, karijeri, muzičkim dostignućima već se dobro zna, a mnogi kada pomisle na Madonu, prvo zamisle njen lik kakav smo znali osamdesetih, devedesetih ili početkom dvehiljaditih. 


Ona danas puni 63 godine, ali malo je reći da tako zaista ne izgleda. Štaviše, kako godine idu, Madona kao da izgleda sve mlađe. Međutim, nisu svi oduševljeni njenim načinom starenja i transformacijom.

 

 

Madona na društvenim mrežama često objavljuje provokativne slike, među kojima su neretko i one bez šminke. Njen Instagram prepun je "selfija", a brojni obožavaoci komentarišu kako je nepotrebno promenila lice filerima, botoksom i "fejsliftom". Osim toga, ona koristi i različite filtere i aplikacije kojima preuređuje svoje slike.

 

 

Ogromna šteta što si uništila svoje divne, prepoznatljive usne, — Izgledaš kao vanzemaljac, — Madona ne stari dostojanstveno — pisali su joj oni kojima se ne dopada njen sadašnji izgled, ali nailaze i na kontrakomentare:

 

Ona je kao vino, — Što je starija, to je bolja, — I dalje si najlepša!

 

 

Plastičnim operacijama i zatezanjem lica Madona pokušava što duže da zadrži mladolik izgled, a kako se vama čini njen izgled danas?

 

 

makonda-tracker