iskreno

"S***e! Izgledam stvarno ČUDNO!" Prva ispovest Kortni Koks o tome kako je PREKASNO shvatila šta je uradila svom licu

0

Glumica Kortni Koks, poznatija televizijskoj publici kao Monika Geler iz sitkoma "Prijatelji", obeležila je jednu eru u istoriji televizije svojim talentom za glumu i komediju i prirodnom lepotom o kojoj su svi pričali. Danas, ona je gotovo neprepoznatljiva.

foto: Instagram
foto: Instagram

Holivudska glumica Kortni Koks (57) godinama se susreće s kritikama zbog očiglednih zahvata, kozmetičkih tretmana i operacija koje su potpuno izmenile njeno lice i učinile je jedva prepoznatljivom.


Nakon što je dugo ignorisala ovu temu, ona je u intervjuu za Sunday Times Style otvorila dušu i priznala da je svesna toga šta je nepovratno učinila svom licu.

 

Ja se osećam mladom. Imam mnogo prijatelja koji su u trideseti i ne razmišljam previše o tome. Za mene, mi smo istih godina, dok zapravo ne pogledam malo bolje — objasnila je Kortni i priznala da joj je neverovatno da će za koju godinu proslaviti 60. rođendan. — O, moj Bože, teško je čak i čuti ili reći to. Ne mogu da verujem. Nema ničega lošeg u tome što ću imati 60 godina, samo ne mogu da poverujem. Vreme leti tako brzo.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ona je priznala da smatra da je osoba koja stoji čvrsto na zemlji i mnogo je naučila u životu i o životu: u čemu zaista uživa, šta treba da proba ili radi više, čega treba da se odrekne. Jedna od stvari od kojih se Kortni Koks zauvek oprašta jesu estetski zahvati na licu.

 


Bilo je trenutaka kada bih pomislila "Oh, menja se, izgledam starije", pa sam pokušavala godinama da jurim mladost — kaže Kortni i priznaje da nije odmah shvatila kakvu je štetu nanela svom licu prekomernim tretmanima i zahvatima iako su joj prijatelji pričali da je vreme da prestane da posećuje ordinacije. — Nisam ni pomislila "O, s***e, zapravo izgledam vrlo čudno zbog ovh injekcija i svih stvari koje sam radila licu", to više nikad ne bih uradila.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Kako je istakla, shvatila je da se "ponaša ludački" i rešila je da prestane da pokušava uz pomoć medicine da sakrije godine. To, međutim, ne znači da Kortni u potpunosti diže ruke od mladolikog izgleda: pozdravlja se sa zahvatima i filerima, ali će nastaviti da koristi adekvatne kozmetičke proizvode namenjene zreloj koži.

 

 

makonda-tracker