opstaju godinama i čuvaju privatnost

Niko ne zna ni kako im se ZOVE ĆERKA, niko ne zna KOG POLA je drugo dete: Najneobičniji par Holivuda ruši SVE predrasude

1

Holivudski par koji već godinama važi za jedan od najskladnijih vrlo uspešno čuva svoju intimu, ali i privatnost svoje dece — o kojoj se tako malo zna 

foto: EPA-EFE /  JASON SZENES
foto: EPA-EFE / JASON SZENES

Piter Dinklidž već godinama važi za jedno od najprepoznatljivijih i najpopularnijih glumačkih lica, a svet ga je zavoleo u ulozi pametnog i duhovitog antiheroja Tiriona Lanistera u hit-seriji "Igra prestola" (Game of Thrones). Kao što je slučaj i sa ostalim kolegama iz ove serije, i njegov put sudbine bio je veoma neobičan, a i nekoliko godina nakon kraja serije, oni intrigiraju svetsku javnost.

 

Dinklidž se nije zaustavio samo na ulozi Tiriona, zbog koje je dobio i Emi nagradu, već ovih dana privlači pažnju publike i kritike novom filmsko-muzičkom adaptacijom čuvenog klasika Sirano, gde je odigrao glavnu ulogu. Zanimljivo je da je scenario pisala upravo njegova supruga Erika Šmit.

 

Ovaj par se pojavio na premijeri Sirana u Njujorku, gde su bili najupečatljivija pojava, kao i svaki put kada se pojave zajedno u javnosti. Piter, koji je, inače, visok 132 centimetra, nosio je plavo odelo, dok je njegova supruga blistala u haljini od baršuna. Piter Dindkliž i Erika Šmit po mnogo čemu su neobičan par.

 

 

I ne, to nema veze s njihovom fizičkom pojavom!

 

Mada ceo svet zna za Dinklidže, glumac otkriva jako malo podataka o svom privatnom životu. On ne koristi društvene mreže, ne govori o svojoj porodici i ženi, samo kada se posveti nekom glumačkom projektu, kao što je trenutno Sirano, možemo zaviriti u njihovu svakodnevicu i videti ih zajedno (osim u ponekim šetnjama, kada ih paparaci uslikaju).

 

1 / 9 Foto: EPA / MIKE NELSON

 

Piter i Erika su u braku od 2005. godine, a upoznali su se pre 18 godina. Kako je jednom ispričao za Njujork tajms, upoznali su se u kući zajedničkom prijatelja, jedne snežne noći, kada je cirkus gostovao na Menhetnu — a niz slonova je šetao ovom njujorškom četvrti — i uvek je doživljavao tu njihovu prvu zajedničku noć kao filmsku.

 

Par ima dvoje dece i to je sve što se o njima zna. Njihova ćerka je rođena 2011. godine, a drugo dete rođeno je 2017. Međutim, niti se zna ćerkino ime, niti se uopšte zna i pol drugog deteta!

 

Reći ću vam samo jedno: ona se ne zove Zelig. Urnebesno smešno je što to stoji kao podatak na Vikipediji — rekao je Dinklidž za Gardijan.

 

 

Piteru strašno smeta kada ljudi slikaju njegovu decu bez dozvole. On ističe kako je zaštitnički nastrojen, ali ne odbija mogućnost da devojčica jednog dana odgleda Igru prestola. Jedino što je o njoj otkrio jeste da je prvi film koji je odgledala u bioskopu bio japanski animirani film Moj komšija Totoro.

 

 

makonda-tracker