porodična idila

Pričali su da se razvode, ali oni — PRESREĆNI! Šeherezada i Sulejman podelili najlepšu fotografiju koju ste danas videli

1


Turski glumci Berguzar Korel i Halit Ergenč, jedna od najpoznatijih parova u Turskoj, u braku su od 2009. godine, a ne kriju koliko su srećni i zaljubljeni i danas

foto: Instagram
foto: Instagram

Najpopularniji turski poznati par — Berguzar Korel, koju pamtimo kao Šeherezadu zbog njene uloge u seriji "1001 noć", i Halit Ergenč, popularni Sulejman Veličanstveni iz istoimene serije i njen kolega iz "1001 noći", uživaju u najlepšem periodu života.


Glumački i bračni partneri ponosni su mama i tata dečaka Hana i Alija i devojčice Lejle, koja je na svet došla krajem prošle godine. Iako su ovih dana okupirani pelenama, neredovnim snom i obavezama oko bebe, ova srećna porodica uživa u danima koje provode zajedno, a nedavno su imali još jedan razlog za slavlje: njihovo najstarije dete proslavilo je 12. rođendan!

 

Berguzar nije otkrila kako će se u njihovom domu proslaviti ovaj dan, ali je sinu uputila javnu čestitku i zahvalnost za sve lepo što je doneo u Halitov i njen život.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Ali moj… Sunce moje. U svom životu najviše volim majčinstvo. Zahvaljujući tebi. Promenio si moj svet. Mnogo smo srećni što si baš ti naš sin, osećamo se privilegovanim jer ti osvetljavaš svačiji život. Neka saosećajnost, tolerancija, empatija i entuzijazam koji osećaš u životu nikada ne prestanu. Sunce moje, Ali. Hvala ti hiljadu puta za svetlost i sreću koju si uneo u naše živote pre dvanaest godina. Hvala ti što postojiš. Nek ti ova godina bude srećna. I mi s tobom zajedno — poručila je Berguzar.


Ona je tim povodom podelila jednu staru porodičnu i crno-belu fotografiju nastalu u porodilištu na dan Alijevog rođenja, na kojoj Halit izgleda van sebe od sreće i uzbuđenja što je postao otac, a potom i jednu na kojoj se on vidi opozadi kao odrastao dečak.

 


Par, inače, godinama važi za jedan od najstabilnjih u Turskoj, pa su prošle godine sve iznenadile spekulacije da se razvode. Berguzar i Halit nisu komentarisali ove navode i nastavili su da uživaju u zajedničkom životu daleko od javnosti, da bi potom sve iznenadili vešću da čekaju treće dete.
Njihova ćerka Lejla stigla je na svet krajem godine, a Korelova je doživela komplikacije na porođaju. Nedavno je odlučila da podeli svoju priču s fanovima.

 


Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam: “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: "Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka". Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se obmotala oko vrata — otkrila je Berguzar na Instagramu.

 

 

makonda-tracker