lepe vesti

U svet Kardašijanki stigao — dečak! Porodila se Kajli Džener, objavila i predivnu prvu fotografiju

0

Stigao je novi član porodice s kojim ćemo biti u korak! Najmlađa od sestara u klanu Kardašijan-Džener, poslovna žena i jedna od zvezda rijalitija "U korak s Kardašijanovima" donela je na svet drugo dete.

foto: Profimedia, NIJO
foto: Profimedia, NIJO

Popularna rijaliti zvezda i kozmetički mag Kajli Džener (24) i reper Travis Skot (30) dobili su drugo dete 2. februara, dan nakon četvrtog rođendana njihove ćerke Stormi.


Kajli je podelila crno-belu fotografiju na kojoj se vidi kako drži ručicu svoje novorođene bebe, a u opisu je istakla samo datum njenog rođenja — 2.2.2022.

 

Kajli Džener
foto: Instagram

Ona je podelila i nekoliko Instagram storija na kojima se vidi cveće koje je dobila nakon porođaja, među kojima su i buketi od njene starije polusestre Kim Kardašijan i njene dece.


Čestitamo, Travise, Kajli i Stormi — stajalo je na kartici koja je virila iz ljubičastih ruža. — Tako smo uzbuđeni i toliko vas volimo. Kim, Nort, Sejnt, Šikago i Psalm

 

Kajli Džener
foto: Instagram

Kako mediji pišu, poznato je da je Kajli rodila dečaka, ali još uvek nije to sama potvrdila niti je saopštila njegovo ime.


Ona je u septembru potvrdila da je trudna nakon mnogo spekulacija, a ranije je pričala o tome da sanja o velikoj porodici.

 

Kajli Džener
foto: instagram printsreen

Moji prijatelji me pritiskaju... Svi vole Stormi. Definitivno osećam pritisak da joj rodim brata ili sestru, ali nemam neki plan ― rekla je ona za Harper's Bazaar u martu prošle godine.


Nešto kasnije, tokom gostovanja u Instagram lajvu njene najbolje prijateljice Stejsi Karanikolau, Kajli je otkrila:


Želim sedmoro dece, ali ne baš sad. Trudnoća nije šala, to je ozbiljna stvar i teško je. Nisam još spremna za to.

 

1 / 13 Foto: Profimedia


Dženerova je sa Skotom u vezi od aprila 2017. godine, s tim što su raskinuli ubrzo nakon što je na svet došla mala Stormi, ali je vrlo brzo nakon raskida počelo da se spekuliše da su ponovo zajedno. Nakon što su se porodično pojavili na jednom događaju, par je nerazdvojan.
 

 

makonda-tracker