manje poznate činjenice

KO JE UMALO UMRO, KO JE NA SETU PRONAŠAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA, KO NE MOŽE DA SE VIDI OČIMA... Svi detalji NEVEROVATNIH životnih priča glavnih glumaca iz "Igre prestola"

0

U toku je poslednja, osma sezona, a neke detalje iz života (ne)omiljenih likova verovatno niste znali!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Životne priče glavnih junaka serije "Igra prestola", o kojoj svi bruje jer je upravo premijerno prikazana prva epizoda poslednje sezone, mogle bi vas iznenaditi.

 

Neki su se suočili s teškom bolešću, neki prošli kroz teške prekide ljubavnih veza, a neki su pak upravo na setu pronašli ljubavi svojih života.

 

Emilija Klark imala je dva moždana udara za vreme snimanja!

 

foto: Profimeda

Glumica sitnog rasta i tamne smeđe kose, a koja u megapopularnoj seriji glumi Majku zmajeva, Kalisi, koja sa svoja dva zmaja i uz savezništvo s kućom Stark kreće u osvajanje Vesterosa, za vreme snimanja serije doživela je tragediju - čak dva moždana udara.

 

Nedugo pre premijere poslednje sezone, Emilija je progovorila o mučnim iskustvima s oporavkom od moždanih udara.

 

"Prvi put mi je bilo jako teško. Drugi put mi je bilo još teže jer je deo mog mozga umro. Ako deo mozga ostane bez krvi samo na jedan minut, on odumire, a to je upravo ono što se meni dogodilo. Sećam se da su doktori razgovarali i komentarisali kako će se tek videti šta je oštećeno - možda vid ili pamćenje. Ja mislim da je umro moj ukus za muškarce", rekla je uvek raspoložena Emilija.

 

Prisetila se i kako joj je najveći strah bio da je izgubila sposobnost da glumi, no čim se vratila na snimanje druge sezone "Igre prestola" bilo je jasno da nije. Naime, kako je rekla, bila je toliko zauzeta glumeći da je zaboravila na svoje paranoje, objasnila je Klark.

 

Ipak teško iskustvo ostavilo je posledice na njenu psihu, priznala je kako je u nekoliko navrata želela umreti.

 

"U najtežim trenucima sam želela da mi isključe aparate. Molila sam bolničare da me puste da umrem", ispričala je svoju potresnu priču Emilija. Zbog aneurizme je imala nekoliko operacija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker