"meni je je prelepo!"

Kako je došlo do pomirenja sa Dženifer Lopez posle 17 godina? Ben Aflek priznaje — to je ODLIČNA PRIČA

0


Najveća vest o poznatima 2021. godine nesumnjivo je bila povratak "Benifer", odnosno pomirenje Dženifer Lopez i Bena Afleka, zlatnog para s početka dvehiljaditih, a već mesecima spekuliše se kako je uopšte došlo do toga da se 17 godina nakon raskida veridbe oni ponovo zaljube.

foto: Stoianov-biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Stoianov-biag / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez (52) i Ben Aflek (49), najpopularniji slavni par na svetu u periodu od 2002. do 2004. godine je bez ikakve sumnje par o kom se najviše priča ove godine i iz dana u dan mame uzdahe milionima ljudi širom sveta. Oni se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri: šetaju držeći se za ruke, šapuću i golicaju se u javnosti, na aerodromu se opraštaju dugo, dugo, ne skidajući ruke jedno s drugog... Iako se isprva spekulisalo da je sve samo pažljivo razrađen marketinški potez, po svemu sudeći, njihova ljubav je prava u svakom smislu, a latino diva se već preselila u Los Anđeles iz Majamija sa svojom decom Maksom i Eme da bi bila bliže Afleku.

 

Sve vreme se, međutim, pitamo kako je to uopšte moguće — njihov raskid 2004. bio je iznenadan i možda čak i burniji nego što se misli jer je vest o rastanku podelio PR Džej Lo, nakon čega je Benov PR rekao "da se s njihove strane ipak neće desiti rat". Kako su se pevačica i glumac ponovo povezali i toliko zaljubili?


Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo — iskren je Aflek bio u razgovoru za WSJ. Magazine. — To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti!

 

1 / 10 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


On je istakao i da je zahvalan na tome što je "dobio drugu šansu", kako u karijeri, tako i na privatnom planu, ali i, kako kaže, kao ljudsko biće.


Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da kao drugu šansu iskoristite prilike koje vam to sazrevanje pruža — dodao je Aflek.

 

Pre nekoliko meseci, američki mediji tvrdili su da je Aflek napravio prvi korak, dok se Dženiferina veza s Aleksom Rodrigezom "raspadala". TMZ je pisao da je glumac u februaru kontaktirao s bivšom verenicom, u trenutku dok je ona u Dominikanskoj Republici snimala romantičnu komediju Shotgun Wedding. Navodno joj je poslao i-mejl u kojem joj je napisao da izgleda prelepo na fotografijama sa snimanja koje su se pojavile u medijima. Ovaj portal dodaje da je Ben poručio Džej Lo da bi voleo da je i on u Dominikani, ali je u tom trenutku u Bostonu snimao film The Tender Bar sa Džordžom Klunijem. Komunikacija se nastavila i u narednom periodu, sve dok krajem aprila Dženifer nije završila snimanje i vratila se s Kariba. Navodno je Aflek napisao i kako bi voleo da "ima Dženiferino srce", a ona se raznežila zbog ovih poruka. U tom trenutku pevačica je i dalje zvanično bila verena za nekadašnjeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza, s kojim joj mesecima nisu cvetale ruže, a 15. aprila je par izdao saopštenje za medije kojim su priznali da više nisu zajedno.

 

Dženifer i Ben upoznali su se na snimanju filma "Gigli" i od tada su bili nerazdvojni, na opšte oduševljenje javnosti. Fanovi su ih obožavali, paparacima su donosili ogromnu zaradu, a kada se pročulo da planiraju da stanu na ludi kamen, nastala je opšta histerija. Navodno, tolika da su zbog nje odložili venčanje i, na kraju, raskinuli.


Zbog velike pažnje medija u vezi s našim venčanjem, odlučili smo da ga odložimo — naveli su Džej Lo i Ben Aflek u zajedničkom saopštenju u septembru 2003, samo nekoliko dana pre zakazane romantične proslave ljubavi u Santa Barbari. — Kad smo počeli ozbiljno da razmatramo da unajmimo tri "lažne mlade" za tri različite lokacije, shvatili smo da je sve pošlo naopako.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Posle saoptenja njihovih portparola, nijedno od njih dvoje nije pominjalo raskid sve do 2008. godine, kada je Ben u jednoj emisiji istakao da misli da su njih dvoje pogrešili jer su bili previše dostupni. I sama Dženifer je 2016. pominjala da je "Benifer" bila pod pritiskom i da su oni bili u vezi u danima rađanja tabloida. Međutim, izvor blizak paru tada je rekao da problem nisu bili samo paparaci, već i to što su oni bili u različitim životnim fazama.


Dženifer je bila spremna da ima decu, a Ben nije želeo da se odrekne svog života neženje. Na kraju joj je dosadilo da ga čeka, iako joj je to slomilo srce na kraju — istakao je neimenovani izvor.


Međutim, odmah po raskidu, Ben je počeo da se viđa sa Dženifer Garner i s njom zasnovao porodicu već sledeće godine.

 

 

makonda-tracker