wow, wow, wow!

Od patika do salonki, od kaputa do golog stomaka: 5 SPEKTAKULARNIH kombinacija Džej Lo — za samo 24 sata

0

Tokom boravka u rodnom Njujorku, latino diva je prevazišla sebe kada je stil u pitanju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez trenutno promoviše svoj novi film "Ti si taj" ("Marry Me"), romantičnu komediju u kojoj igra s Ovenom Vilsonom i Malumom. Džej Lo zato iz dana u dan posećuje američke televizije i daje intervjue, a sada je za samo jedan dan u Njujorku imala toliko pojavljivanja da se presvukla čak pet puta!


Svaki od njenih autfita izgledao je kao da ga je pevačica i glumica sa svojim timom dugo spremala i svaki je mala modna lekcija.

 

Svedeno

 

1 / 5 Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Za početak i gostovanje u emisiji The View, Dženifer je odabrala kaput-haljinu crne boje s potpisom modne kuće Dior, koju je ponela preko sive zakopčane košulje. Tome je dodala neobične salonke Hardot Harlot, a sve je upotpunila Bvlgari torbicom i naočarima za sunce iz iste Serpenti linije. Romantični talasi u kosi izgledali su još lepše zahvaljujući skupocenom nakitu: dijamantskim minđušama, prstelu i narukvici juvelirske kuće Pasquale Bruni.

 

Šareno

 

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Iz studija je Džej Lo izašla spremna za sledeću obavezu, odevena u dugački zeleni kaput i žuto-želenu cvetnu haljinu brenda Del Core. Kosu je podigla i čvrsto zalizala, crne cipele zamenila belim salonkama Toma Forda, dok je u ruci nosila Aspinal smaragdnozelenu torbicu od krokodilske kože. Pevačica je zamenila čak i nakit i naočare za sunce, a ponovo je nosila skupoceno prstenje i minđuše koje potpisuje Pasquale Bruni i Bvlgari naočare.

 

Sportski

 

Dženifer Lopez
foto: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Nakon toga, latino diva je u društvu dečka i čuvenog glumca Bena Afleka viđena u vrlo ležernom izdanju. Ona je odabrala belu trenerku, laganu krem parka jaknu i udobne košarkaške patike lokalnog brenda Oree New York.

 

Fatalno

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)


Pravu poslasticu Dženifer je čuvala za veče, kada je u emisiju čuvenog Džimija Falona stigla u vatrencrvenoj slip haljini dizajnerke Norme Kamali iz kolekcije za jesen 2022. Džej Lo je odabrala jednostavan model koji prati liniju tela i obline i pada do poda, a svemu je dodala Tiffany & Co. zlatne minđuše i zlatnu narukvicu koju je ova kuća dizajnirala u saradnji sa Elsom Pereti.

 

Za scenu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)


Dženifer Lopez ne bi bila Dženifer Lopez kad nas ne bi počastila pogledom na svoje besprekorno izvajane trbušnjake. Tokom emisije, ona je nastupila s Malumom, pa smo tako dobili priliku da je vidimo u beloj kombinaciji sastavljenoj od maksi-suknje koja je tanušnim kaišićima povezana s belim topićem i pridržava se za vrat kao haljina. Preko toga latino zvezda je ponela kratku belu kožnu jaknicu, a kosa joj je padala ravno.


Kakav dan za Džej Lo i ljubiteljke mode!

 

 

makonda-tracker