da li vam se dopada?

Kombinacija koju ćete poželeti da iskopirate: Dženifer Lopez u crvenoj haljini koja obara sa nogu

0

Planetarna zvezda za jedno televizijsko pojavljivanje odlučila je da ponese komade koji mogu dobro da stoje svakoj ženi koja ima smelosti da ih iznese. 

foto: ZapatA/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
foto: ZapatA/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez pojavila se u jednoj emisiji "The Tonight Show" i tom prilikom je nosila kombinaciju kojom nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

 

Međutim, ono šta je iznenađujuće jeste jednostavnost i svedenost, a veoma upečatljiv dojam koji je ostavljala na gledaoce. 

 

 

Njena kompletna kombinacija je odlična inspiracija, a ujedno i dobar izbor za kopiranje. Sačinjena je samo do 4 detalja koji nose kompletan autfit. 

 

Ona je nosila crvenu sleep haljinu koja je imala tanke bretele i ležerno padala duž njenog tela. Haljina koju potpisuje Norma Kamali je dobar izbor ukoliko želite da njime najpre istankete svoj gornji deo tela, a takođe zbog crvene nijanse skrenete pažnju i na svoju figuru.

 

Crvena je nijansa koja je veoma zahtevna za kombinovanje, te je mali spektar boja koji se odlično uklapa uz nju. Tako je pevačica izabrala dobro poznatu kombinaciju crvene i zlatne u kojoj nijansi su joj bile minđuše i narukvica. Minđuše kao i narukvicu potpisuje Elsa Peretti, pri čemu cena njene narukvice ide i do 29000 evra, dok minđuše koštaju oko 1500 evra. 

 

Na sve ovo dodala je i sandale u istoj nijansi haljine, koja je imala malu platformu i visoke potpetice. Kosu je pokupila i izvukla dva pramena. 

 

Ovakav autfit je odličan izbor za proslave, kao i za neke svečane prilike koje ne zahtevaju previše formalno i "zatvoreno" odevanje. 

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

 

 

 

makonda-tracker