žudi da privuče njenu pažnju

"Kimifikovao ju je!" Kanje Vest posle samo nekoliko dana veze pretvara lepu glumicu u kopiju Kim Kardašijan

1

Reper i dizajner još nije stigao ni da izgradi pravu vezu s poznatom lepoticom s kojom se odnedavno viđa, a već je započeo projekat njene transformacije — u Kim Kardašijan Vest!

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako pišu američki mediji, Kanje Vest očito pati nakon što se ispostavilo da veza njegove uskoro bivše supruge Kim Kardašijan i glumca i komičara Pita Dejvidsona ipak nije bila samo kratkotrajna avantura. On je za samo nekoliko dana kupio kuću prekoputa Kim i njihove dece i nakon kratke veze s manekenkom Vinetrijom zaveo glumicu Džuliju Foks i počeo da izlazi u javnost s njom, ali tu nije kraj.


Kanje i Džulija snimili su editorijal za Interview Magazine, na kom se maze, grle, razgovaraju, gledaju očarano, a u jednom momentu Kanje oblači Džuliju na način na koji je nekad doterivao Kim (i, štaviše, ona nosi sako koji svako može da zamisli kako Kim oblači u dogovoru s Kanjeom!).

Džulija je dala i ispovest o tome kako su se upoznali, kakav je utisak on ostavio na nju itd, ali svima je posebno zapalo za oko to što je njena kosa sada duža i tamnija i što glumica na prvi pogled podseća na Kim Kardašijan, što pre samo dve nedelje nije bio slučaj.  Ništa od toga Džuliji verovatno ne pada teško jer su mediji juče preneli da je ona godinama verovatno najvatreniji fan Kanjeove supruge.


To je očajnički način da privuče pažnju — kaže izvor blizak Kanjeu Vestu. — Nema drugog objašnjenja za to što je odlučio da izađe u javnost.


Drugi neimenovani izvor istakao je da reper i kreator pati nakon što je Kim prestala da krije da je u vezi s Pitom Dejvidsonom, a ako pitate fanove nekadašnjeg najpopularnijeg para u svetu slavnih — hteo Kanje ili ne da privuče Kiminu pažnju, on bez sumnje Džuliju Foks postepeno pretvara u kopiju Kim Kardašijan. Da sve bude još zanimljivije, ona ovih dana nosi samo jednobojne odevne kombinacije, baš kao Kim. 


"Dragi Bože, kimifikovao ju je!", "Kad te neće Kim Kardašijan, napravi svoju Kim Kardašijan", "Kad naručiš Kim s Aliekspresa"... neki su od komentara na račun Kanjeove nove veze.

 

 

makonda-tracker