šta je istina?

DŽONI DEP TRAŽI OSVETU: Tvrdi ga je bivša žena ZLOSTAVLJALA i digao je tužbu vrednu čak 50 MILIONA dolara

0

Dep insistira na to da je sve izrečeno od strane Amber Herd kleveta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac Džoni Dep podigao je tužbu u vrednosti od 50 miliona dolara protiv bivše supruge Amber Herd, koja ga je bila optužila za fizičko zlostavljanje.

 

55-godišnji glumac je tako Amberine navode o zlostavljanju iz 2016. godine nazvao "razrađenom prevarom" i stoga ju je odlučio tužiti, piše The Blast.

 

Tačnije, tužba se odnosi na novinski članak koji je 32-godišnja Amber napisala za Vašington Post u decembru prošle godine, u kojem tvrdi kako joj je prećeno smrću i kako je ostala bez posla nakon što je Džonija optužila za zlostavljanje.

 

 - Sasvim je jasno da su implikacije koje prikazuju gospodina Depa kao nasilnog zlostavljača netačne. Gospodin Dep nikada nije zlostavljao gospođu Herd. Njene optužbe iz 2016. godine protiv njega su lažne. Sve je to deo razrađene prevare kako bi gospođica Herd usmerila publicitet na sebe i unapredila svoju karijeru - stoji u tužbi.

 

U tužbi dalje stoji kako su tvrdnje iznesene protiv Depa opovrgnute od strane dvojice policijskih službenika, nekoliko neutralnih svedoka i 87 video-zapisa snimljenih nadzornim kamerama.

 

"Gospođica Herd nije žrtva nasilja, ona je izvršiteljka istog", piše u tužbi.

 

Nakon svega Amber tvrdi kako neće ćuteti i u njeno ime se oglasio advokat:

 

"Ovaj neozbiljan potez samo je još jedan pokušaj u nizu Džonija Depa da ućutka Amber Herd. Ona ćuteti neće. Ovo samo dokazuje kako on ne može prihvatiti istinu o svom nasilničkom ponašanju. Srušićemo ove neosnovane tužbe i okončati neprestano uznemiravanje moje klijentkinje", izjavio je.

 

Brak bivših supružnika okončan je 2017. godine nagodbom u kojoj je ona dobila 7 miliona dolara koje je donirala Dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

 

U braku su bili 15 meseci, a Amber je bila objavila fotografije vlastitog lica punog modrica tvrdeći kako joj je suprug nanio povrede bacivši joj telefon u glavu.

 

Dep od samog početka opovrgava sve optužbe i tvrdi kako je zapravo on žrtva zlostavljanja.

 

 

makonda-tracker