(FOTO)

NAKON SRAMNIH OPTUŽBI, LJUBAVI I MRŽNJE SA DŽONIJEM DEPOM: Slavna glumica krila od sveta da je postala mama

0

— Ona je početak ostatka mog života — napisala je glumica

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Amber Herd objavila je u četvrtak da je mama već 12 nedelja, ali da tek sada to deli sa svetom. Njena ćerka Una Pejdž rođena je 8. aprila, ali plavuša do sada nije želela da obelodani ovu vest. Odlučila se na surogat majčinstvo.

 

 Tako sam uzbuđena što mogu s vama podeliti ovu vest. Pje četiri godine odlučila sam da imam dete i htela sam to da učinim pod sopstvenim uslovima. Zahvalna sam što kao žene o jednom o najvažnijih delova naših sudbina možemo razmišljati na ovako radikalan način. Nadam se da ćemo doći do tačke u kojoj će postati normalno da ne želim prsten kako bih imala kolevku. Shvatam, takođe, i da me priroda mog posla prisiljava da preuzmem kontrolu nad ovim — otkrila je Herd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

Moja ćerka je rođena 8. aprila 2021. godine. Zove se Una Herd. Ona je početak ostatka mog života — napisala je ona u opisu prelepe fotografije sa bebicom.


Amber Herd je od početka 2020. godine u vezi s kinematografkinjom Bjankom Buti, a bebi je dala ime po pokojnoj majci. Osim po svojim ulogama, Amber je poznata i kao bivša supruga Džonija Depa, sa kojim se sudila zbog optužbi za nasilje u porodici. Pogledajte OVDE koju slavnu glumicu Džoni pokušava da zavede.

 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker