pripremila mu je zamku

Bolna LAŽ koja je dugo trajala: Trenutak kada je žena Arnolda Švarcenegera shvatila da on ima dete s kućnom pomoćnicom

0

Pre deset godina, dogodio se jedan od najvećih skandala u istoriji Holivuda: Marija Šrajver je posle skoro 30 godina braka ostavila proslavljenog glumca, nekadašnjeg Mistera Olimpija i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera. Razlog: njegova veza s njihovom kućnom pomoćnicom i njihovo nepriznato dete!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mildred Patricija Baena radila je za porodicu Švarceneger dvadeset godina. Ona je maltene bila deo porodice, voljena i cenjena od strane poznatog para i njihovo četvoro dece. Mildred i Marija bile su trudne u isto vreme i obe su se porodile na jesen 1997, a Švarcenegeri su čak bili gosti na krštenju njenog sina Džozefa.


A onda se jednog dana, tokom proleća 2011. godine Marija Šrajver zagledala u sina žene koju je iz ljubavi zvala Pati. A onda ga je pogledala malo bolje. Sličnost između tinejdžera i njenog supruga bila je neverovatna. I kada ga danas pogledate, primetićete da on liči na Arnolda Švarcenegera više nego deca koju je dobio s Marijom. Šrajverova se odmah suočila sa svojom kućnom pomoćnicom i pitala je je li njen suprug Džozefov otac. Priterana uza ćošak, Pati je priznala ono što je Marija već bila sigurna da je jedina istina: imala je aferu s Arnoldom i Džozef je plod ove strasti.

 

Švarcenegerova supruga je odmah zakazala termin kod bračnog savetnika i čim su stigli, prepustila terapeutu da pokrene priču koju ona nije imala snage da započne.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Istog trenutka kad smo seli, terapeut se okrenuo prema meni i rekao mi: "Marija je danas želela da dođe ovde kako bi te pitala za dete ― jesi li ti otac deteta vaše kućne pomoćnice Mildred ― napisao je Švarceneger u svojim memoarima "Totalni opoziv: Moja neverovatna životna priča".


Kako je on istakao, mislio je da je njegova supruga zakazala termin kako bi lakše prebrodio prelazak s javnog na intiman i porodični život. Kada je čuo ovu rečenicu od koje je dugo strepeo, rekao je samo:


Istina je.


Kako priznaje, pokušavao je da je ubedi da mu oprosti, govorio joj da je savršena, da je svestan svoje krivice... Ništa nije vredelo i ona se iselila iz njihove porodične bile.

 

Švarceneger je istakao da je imao odnose s Mildred 1996. godine, u gostinskoj kući na svom imanju u Kaliforniji dok je Marija s decom bila na odmoru, a on je ostao u Los Anđelesu zbog snimanja filma "Betmen i Robin". Ipak, kada je ona zatrudnela, nije ni pomislio da je on otac, a po svemu sudeći nije ni sama Mildred. Njenom suprugu je možda nešto bilo sumnjivo, pisali su strani mediji u vreme skandala, jer je napustio porodicu tri godine nakon Džozefovog rođenja. Međutim, dečak je rastao u blizini Švarcenegerovih, a zbog bliskih veza s Mildred Arnold ga je viđao često, pa je i sam primetio koliko mu je sličan.

 

1 / 3 Foto: Myspace / Supplied by PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia


Shvatio sam da ima vrlo malo prostora za sumnju da nije moj sin ― priznao je glumac.


Čim je došao do ove spoznaje, on je počeo finansijski da pomaže Mildred i Džozefa, a kasnije im je kupio luksuznu kuću sa četiri spavaće sobe u Los Anđelesu.


Kasnije je otkrio da je dugo i mnogo razmišljao o tome šta ga je nateralo da na tako strašan način izneveri ženu svog života i razori porodicu, a jedini odgovor do kog je došao je: glupost.

 

Džozef je opsednut fitnesom, baš kao i Arnold!
Džozef je opsednut fitnesom, baš kao i Arnold!foto: Profimedia

Verovao sam da uvek možeš da se izvučeš s ignorisanjem pravila ― kaže on.


Glumac i dalje ne odustaje od pokušaja da ona ponovo bude njegova supruga.


Možete to da nazovete poricanjem, ali tako moj um radi ― ističe on.

 

 

makonda-tracker