nije joj lako

Njegova zlodela su stigla i njega i porodicu: Zverkina supruga uhvaćena kako se guši u suzama

1

Nije poznato kako je Tara Vilson, supruga glumca Krisa Nota, reagovala na optužbe da je on silovatelj, ali je već neko ne viđamo s burmom na ruci. Pored toga što je ona ponovo fotografisana bez venčanog prstena, Tara nije mogla da obuzda suze u javnosti.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Tara Vilson, koja je skoro deset godina u braku s glumcem Krisom Notom, poznatom po ulozi Zverke u seriji "Seks i grad", uslikana je u Los Anđelesu dok je sedela u automobilu sve vreme plačući.


Supruga glumca koji je nedavno optužen za dva silovanja i seksualno uznemiravanje više više žena pokušavala je da se sakrije iza naočara za sunce, a sve vreme je plakala. 

Mediji javljaju da Tara i dalje ne nosi burmu, koja uopšte nije viđena na njenom prstu otkad su se pojavile prve optužbe protiv Nota.

Nedavno su dve žene s listom Hollywood Reporter podelile potresne ispovesti o silovanjima koje su navodno doživele od strane glumca Krisa Nota (67), nakon čega je usledio niz optužbi za seksualno uznemiravanje i napade.
On se odmah oglasio saopštenjem, kojim je sve negirao.

 

Kris Not, Seks i grad, Džon Džejms Preston, Gospodin Zverka
foto: Profimedia

Optužbe koje su protiv mene iznele osobe koje sam upoznao pre mnogo godina, čak decenija, kategorički su neistinite. Ove priče mogle su navodno da se dese pre 30 godina ili pre 30 dana, ali ne uvek znači ne — to je linija koju nikad nisam prešao. Ne znam zašto se sad pojavljuju ove priče, ali znam ovo: ja nisam napao ove žene — tvrdi Not.


On je potom uslikan pre proslave Božića po gregorijanskom kalendaru u Grejt Baringtonu, u Masačusetsu, gde se sklonio čim se našao u centru skandala, a jednom prilikom je sreo paparace i proćaskao s njima nasmejan.


Dobili ste moju izjavu, je l' tako? Moja izjava je objavljena i ja stojim iza nje — rekao je glumac i dodao da "pušta žetone da padnu", odnosno da neće previše da se petlja i pušta da sve ide svojim tokom. — Moja izjava je moja izjava, to je sve što mogu da kažem.


Na pitanje paparaca da li će Božić provesti sa suprugom, dobacio je kroz smešak:


Nadam se.


Da li je do toga došlo, nije poznato, ali na dan Božića, glumac je uslikan kako sam sedi na klupi u Njujorku, gde živi njegova porodica.

 

Kris Not
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sudeći po Tarinom raspoloženju, stvari ne idu nabolje po Nota...

 

 

makonda-tracker