svesna je svoje odgovornosti

Ima osećaj da je sve izneverila: Sara Džesika Parker skrhana nakon optužbi da je Zverka silovatelj

0

Glumice koje s Krisom Notom igraju u seriji "I tek tako...", nastavku kultnog "Seksa i grada" oglasile su se saopštenjem čim su se pojavile optužbe za silovanje i seksualno uznemiravanje protiv njega, a sada smo otkrili i kako ih Sara Džesika Parker proživljava, budući da je Not njen blizak prijatelj i saradnik

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedavno su dve žene s listom Hollywood Reporter podelile potresne ispovesti o silovanjima koje su navodno doživele od strane glumca Krisa Nota (67), nakon čega je usledio niz optužbi za seksualno uznemiravanje i napade.
Njegove koleginice iz serije kojom je Not stekao milione fanova Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis odmah su se oglasile zajedničkim saopštenjem.


Duboko nas žaloste optužbe protiv Krisa Not. Podržavamo žene koje su progovorile o tome i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to bilo vrlo teško uraditi i odajemo im priznanje — izjavile su čuvene glumice.

 


Međutim, sve zanima kako Sara Džesika Parker, glavna glumica i producentkinja serije reaguje, budući da je uvek isticala koliko voli i poštuje Krisa Nota, svog Gospodina Zverku. Kako kažu neimenovani izvori bliski glumici, njoj je srce slomljeno.

 

Seks i grad, Kris Not, Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis
foto: Dave Allocca/Starpix, Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je vatrena zaštitnica lika Keri Bredšo i van sebe je od besa jer su ona i svi uključeni u projekat sada u ovoj situaciji — rekao je izvor za Us Weekly. — Ne radi se o novcu, radi se o njenoj zaostavštini. Keri je važno pomaganje ženama, a sada žene kažu da su bile povređene.


On dodaje i da se Sara Džesika Parker oseća kao da su se dogodile dve smrti, aludirajući na smrt Notovog lika Zverke u nastavku serije.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ona ozbiljno shvata moć koju sa sobom nosi to što je Keri Bredšo. S velikim uticajem dolazi i velika odgovornost i, iako Sara Džesika Parker zna da je ovo njegova stvar, ima osećaj da je sve izneverila i ona — kaže izvor i dodaje da glumica nije imala predstavu da je Not seksualni napasnik i oseća se zatečeno. Uz to, njoj je potrebno vremena da "obradi šta se dogodilo".

 

 

makonda-tracker