kao da nema brige na svetu

Proćaskao s paparacima, slatko se nasmejao: Kris Not prvi put u javnosti nakon optužbi za silovanje

0

Gotovo svakodnevno oglašavaju se žene koje su imale traumatično iskustvo s glumcem Krisom Notom, poznatim po ulozi Zverke u seriji "Seks i grad", a sada je pred javnost stao i on... Ne namerno i svakako ne odajući da ga optužbe mnogo pogađaju.

foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno su dve žene s listom Hollywood Reporter podelile potresne ispovesti o silovanjima koje su navodno doživele od strane glumca Krisa Nota (67), nakon čega je usledio niz optužbi za seksualno uznemiravanje, a danas se oglasila četvrta žrtva koja optužuje glumca za napad 2002. godine.


Za sve to vreme, paparaci su uspeli da uđu u trag samo supruzi Krisa Nota Tari Vilson, koja je viđena rastrojena i bez burme na ruci, a potom je i on prošetao ulicom dok su mu foto-reporteri bili za petama. Glumac je uslikan u Grejt Baringtonu, u Masačusetsu, a pored toga što se smeškao dok je šetao ulicom iako je optužen za monstruozno ponašanje, on je zastao i da proćaska s paparacima.

 

1 / 3 Foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Dobili ste moju izjavu, je l' tako? Moja izjava je objavljena i ja stojim iza nje — rekao je glumac i dodao da "pušta žetone da padnu", odnosno da neće previše da se petlja i pušta da sve ide svojim tokom. — Moja izjava je moja izjava, to je sve što mogu da kažem.

 

Na pitanje paparaca da li će Božić provesti sa suprugom, dobacio je kroz smešak:

 

Nadam se.

 


Glumac boravi u Masačusetsu otkako su se pojavile optužbe za silovanje, skesualne napade i seksualno uznemiravanje , a prve žrtve progovorile su jer ih je potreslo često pojavljivanje Krisa Nota u javnosti po objavljivanju serije "I tek tako...", nastavka serije "Seks i grad".


Izjava koju je glumac pomenuo data je odmah po prvim optužbama.


Optužbe koje su protiv mene iznele osobe koje sam upoznao pre mnogo godina, čak decenija, kategorički su neistinite. Ove priče mogle su navodno da se dese pre 30 godina ili pre 30 dana, ali ne uvek znači ne — to je linija koju nikad nisam prešao. Ne znam zašto se sad pojavljuju ove priče, ali znam ovo: ja nisam napao ove žene — tvrdi Not.

 


 

makonda-tracker