sinoć su pokorili njujork

28 godina je mlađa od njega: Ova žena odavno je osvojila Zverkino srce — i nije ni nalik Keri Bredšo

0

Jednog od najpoželjnijih neženja ukrotila je gotovo tri decenije mlađa

foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia
foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

Čuvena zvezda serije "Seks i grad", glumac Kris Not, stigao je sa svojom suprugom Tarom Vilson na premijeru nastavka ove serije, nazvanog "...And Just Like That".

 

Nakon višegodišnjeg iščekivanja nastavka, glumci i glavne zvezde serijala, izuzev glumice Kim Katral, pojavili su se na premijeri u njujorškom Muzeju moderne umetnosti.

 

 

Kris Not vratio se na male ekrane kao čuveni Džon Džejms Preston iliti Gospodin Zverka, koji se prvi put u toj ulozi pojavio još 1998. godine. Kris Not je govorio o tome kako ne zna da li ponovo treba da odglumi Zverku, jer smatra da je tom liku već dao sve.

 

Ipak, na sreću brojnih fanova, Not se ipak priključio glumačkoj postavi, a iako danas ima neverovatnih 67 godina, izaziva uzdahe nežnijeg pola gde god se pojavi! Njegovo srce odavno je ukrala njegova supruga, 28 godina mlađa Tara Vilson.

 

Kris i Tara pozirali su zagrljeni i nasmejani fotografima u Njujorku, a uspeli su da zabeleže i njihove strastvene poljupce.

 

1 / 6 Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia

 

Tara Vilson uspela je da od "večitog neženje", kakav je Kris Not bio, napravi porodičnog čoveka. Oni su se upoznali 2002. godine, dok je ona radila kao konobarica u njegovom džez-klubu u Njujorku. Deset godina kasnije su se venčali, a 2008. godine dobili su sina Oriona. Prošle godine postali su roditelji sina Kitsa.

 

Par se ne pojavljuje često zajedno u javnosti, ali ono što je sigurno jeste da su i dalje ludo zaljubljeni!

 

 

makonda-tracker