veličanstvena

Kao da je došetala iz bajke! Džej Lo u romantičnoj toaleti zbog koje niko nije primetio Bena Afleka

0

Ljubav Dženifer Lopez i Bena Afleka odavno nije tajna, a par se uveliko pojavljuje zajedno na crvenom tepihu. Sada su zagrljeni pozirali na premijeri glumčevog novog filma, ali daleko od toga da je on bio veća zvezda ove večeri...

foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Benifer 2.0 ne prestaje da oduševljevljava!


Nakon što su se latino zvezda Dženifer Lopez i holivudski glumac Ben Aflek pojavili zajedno na crvenom tepihu prvi put nakon pomirenja na Međunarodnom festivalu u Veneciji, još nekoliko puta su prisustvovali okupljanjima slavnih kao par. Najnoviji ovakav izlazak imao je poseban povod ― u pitanju je premijera Benovog filma The Tender Bar u Los Anđelesu, a ako pitate modne znalce, Džej Lo je ukrala šou!

 

Pevačica i glumica odabrala je za ovu priliku toaletu koju potpisuje kuća Elie Saab, i to dugački model od muslina s vrlo dubokim V-izrezom. Reč je o haljini iz kolekcije za jesen 2021. godine, koja pada do poda i prati je manji šlep. Zahvaljujući svetloplavoj boji i poluprovidnoj tkanini, Dženifer je postigla pomalo eteričan, a svakako vrlo moćan izgled, dok je struk istakla uz pomoć plišanog pojasa s mašnicom. U rukama je nosila clutch torbu Lily brenda Tyler Ellis, dok je podigla samo prednji deo kose, zbog čega je mnoge podsetila na svoj stil u danima kad su Aflek i ona prvi put bili u vezi.

 

1 / 6 Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia


Džej Lo je, uobičajeno, nosila skupoceni nakit: ovog puta dijamantske viseće minđuše i narukvicu, a iako je došla na premijeru u svojstvu pratnje ― ona je danas vest dana!

 

 

makonda-tracker