šta mislite?

Blam ili simpatična situacija? Ben Aflek pokušao da poljubi Dženifer Lopez pred milionskom publikom— ona ga "izbegla"

0

Pevačica i glumac sve se češće pojavljuju zajedno u javnosti, a ono šta je interesantno u njihovom pojavljivanju jeste to da se više ne libe da pokazuju emocije, tj. da razmenjuju nežnosti u javnosti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez i gumac Ben Aflek zajedno su se pojavili u Los Anđelesu na NBA utakmici između Lejkersa Boston Seltiksima.

 

 

Pevačica je odlučila da se potpuno trendi obuče, te je tako izabrala farmerice sa širokim nogavicama uz koje je ukombinovala teksas jaknu, da bi na sve to dodala i crnu kožnu jaknu kao i visoke potpetice. 

 

Njen partner, Ben, bio je odeven potpuno u crno te se svojim komadila uklopio uz pevalicin stajling. 

Njih dvoje su se ponašali kao zaljubljeni tinejdžeri te su ih paparaci i publika videli, a i fotografisali u raznim situacijama dok razmenjuju nežnosti. Ona mu je stavljala glavu na rame, on ju je posmatrao i šaputao, a usput su razmenjivali zagrljaje i nežnosti. 

 

Međutim, u jednom trenutku ih je usnimila kamera u situaciji kada Ben pokušava da poljubi pevačicu, ali ona nije uspela da shvati njegovu nameru, te se učinilo kao da ga je ona "iskulirala". 

 

 

Ben Aflek je nedavno dao intervju za WSJ. Magazine, a nije želeo da previše komentariše svoj odnos sa pevačicom. 

 

Mogu reći da mi je definitivno prelepo — kratko je prokomentarisao.

 

— Možete da pišete pretpostavke o nama, ali jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije mudro da delim sve sa svetom. Znam da mi je prijatnije da imam te zdrave granice u svom životu i jednostavno ne želim da pričam o svom ličnom odnosu u novinama. Suzdržaću se od toga — dodao je on. 

 

 

 

makonda-tracker