zanimljivo

Šta kaže Dženifer Lopez za ovo? Ben Aflek uslikan sa bivšom suprugom Dženifer Garner — razgovaraju na ulici

0

Njih dvoje su papraci uslikali ležerno obučene i na ulici, kako razgovaraju, pri čemu je glumac tom prilikom neobično gestikulirao, šta je zaintrigiralo javnost. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Ben Aflek uslikan je kako na ulicama Los Anđelesa razgovara sa bivšom suprugom glumicom Dženifer Garner i tom prilikom je ostalo upečatljivo to što je naglašeno gestikulirao. 

 

Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima nakon razlaza, te se tako zajedno brinu o svojoj deci Vajolet, Serafini i Samjuelu

 

 

Njih dvoje su bili potpuno ležerno obučeni. Glumac je bio u tamnoj kombinaciji od glave do pete, te su dominantni komadi bili njegov dugi kaput i braon cipele, dok je Garnerova bila isto tako jednostavno obučena te je nosila košulju, dežmper i široke pantalone, dok je uz sve to ukombinovala bež Šanel patike koje vrede blizu 700 dolara. 

 

 

Podsetimo, da je Ben Aflek u obnovljenoj romansi sa pevačicom Dženifer Lopez te su nedavno došli u centar zbivanja kada su razmenjivali nežnosti na jednoj utakmici kada je glumac pokušavao da poljubi pevačicu dok ga je ona izbegavala, čini se slučajno. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker