ne, ne, ne

Jedan od glavnih likova — UMIRE?! Detalji sa seta nastavka serije Seks i grad ŠOKIRALI fanove!

1

Dok čitav svet uzbuđeno i željno iščekuje nastavak serije "Seks i grad", detalji o tome da jedan od glavnih likova umire već u prvoj epizodi fanovima nisu baš najbolje "legli"!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I vrapci na grani već znaju da je u toku snimanje nastavka serije "Seks i grad", pod nazivom And Just Like That, a nove fotografije svakog dana oduševljavaju ljubitelje i ljubiteljke ove čuvene serije s početka dvehiljaditih.

 

Kako je Kim Katral odustala od uloge Samante Džouns, procurile su informacije da se ostatku ekipe, Keri, Šarlot i Mirandi, pridružuje i Sara Ramirez, koja je dobro poznata obožavaocima serije "Uvod u anatomiju, a glumiće Če Dijaz, nebinarnu gej komičarku i voditeljku podkasta u kojem Keri Bredšo često gostuje.

 

Uslikan je i jedan od najčuvenijih parova s malih ekrana: Keri i Zverka, a malo je reći da su fanovi bili oduševljeni i uzbuđeni da ponovo vide Krisa Nota u društvu Sare Džesike Parker.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Međutim, glasna su i šuškanja da ga nećemo dugo gledati.

 

Kako piše Dejli Mejl, već u prvoj epizodi umire neko od glavnih likova!

 

Izvor sa seta otkrio je da će u pitanju biti velika smrt. Baš zbog reči "velika", (engl. big), mnogi sumnjaju da će nastradati upravo Zverka, iliti Mr Big

 

S druge strane, postoji i šansa da se smrt odnosi na lik Samante, koju je do sada glumila Kim Katral, što je svakako podjednako tužno, jer kao što su mnogi primetili, bez Samante i nema ove serije na način na koji smo navikli.

 

Izvor je potvrdio da lik koji umire definitivno nije Keri Bredšo. 

 

Podsetimo, serija će imati 10 epizoda.

 

 

 

makonda-tracker