da li ste znali?

Svi su želeli da je gledaju u SEKSU I GRADU, ali ona donosi nešto novo: Evo u kojoj hit seriji ćemo obožavati KIM KATRAL

0

Glumica Hilari Daf podelila je ove divne vesti, a njih dve će deliti glavnu ulogu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako publika širom sveta smatra da nastavak serije "Seks i grad" ne može biti isti bez neponovljive glumice Kim Katral, ona čvrsto stoji pri stavu da je sa tom etapom života završila, no pred njom su novi profesionalni angažmani, kojima se nemerljivo raduju njene mlađe koleginice.

 

U pitanju je spin off serije "Kako sam upoznao vašu majku", a kako prenose strani mediji, a glumica će ovde igrati ulogu Sofi u budućnosti.

 

Lik Sofi iz mladosti igra glumica Hilari Daf koja interpretira svom nasledniku priču o tome kako je upoznala njegovog oca. 

 

Tematika nas katapultira u 2021. godinu gde Sofi i njena blisko povezana grupa prijatelja pokušavaju da otkriju ko su, šta žele od života i kako se zaljubiti u doba aplikacija za sastanke i neograničenih mogućnosti, prenose strani mediji.

 

Predivne vesti da je Kim deo ovog projekta potvrdila je sama Hilari koja je oduševila publiku fotografijom.

 

Kada je Kim Katral rekla da, vrisnula sam. Možete li molim vas da nam nađete bolju fotku od ove koju sam iskopala na deep webu-u.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Verna publika ne sumnja da će dve glumačke dive doprineti fantastičnoj radnji tv formata, iako će za mnoge Katralova uvek biti zavodljiva Samanta Džouns.

 

Kim Katral
foto: Profimedia

 

makonda-tracker