raznežićete se

Poslednje što joj je rekao je DOSTOJNO STENFORDA: Sara Džesika Parker skupila snagu da se oprosti od pokojnog glumca

0

Vest da je Vili Garson, koji je u seriji "Seks i grad" igrao Stenforda Bleča, preminuo šokirala je sve, a Sara Džesika Parker, njegova koleginica i najbolja prijateljica već 30 godina, konačno se oglasila tim povodom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Vili Garson preminuo je pre nekoliko dana u 57. godini, a on je skrivao svoje zdravstveno stanje od javnosti. Mediji navode da je uzrok najverovatnije rak pankreasa.


Veliki broj poznatih, naročito onih koji su sarađivali s njim na snimanju serije "Seks i grad", gde je igrao Stenforda Bleča, uputio mu je putem društvenih mreža poslednji pozdrav. Sara Džesika Parker, koja je bila njegova nerazdvojna prijateljica više od 30 godina, nije mogla da skupi snagu za to, sve do sad. Ona je podelila njihove stare fotografije i, između ostalog, napisala:


Nepodnošljivo je. Nekad je i tišina izjava. Odgovor na tugu. Muku. Pokazatelj koliki je to gubitak, posle i više od tri decenije prijateljstva. Pravog prijateljstva, sa svim tajnama, avanturama, koncertima, putovanjima, obrocima, kasnim pozivima, roditeljstvom... Godinama provedenim na setu (kod Keri u stanu) i smejanju do kasno u noć, kao Stenford i Keri, kao Vili i Sara Džesika...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)


Ona je istakla da će joj nedostajati sve Vilijevo i da stalno razmišlja o njihovim poslednjim susretima.


Vili. Sve će mi tvoje nedostajati. Vrtim u krug naše poslednje zajedničke trenutke. Pročitaću ponovo svaku poruku koju smo razmenili tokom tvojih poslednjih dana i staviti na papir naše poslednje razgovore. Tvoje odsustvo je krater koji ću ispuniti ovim sećanjima i svima onima koja će tek isplivati na površinu... ― napisala je.


Glumica je iskoristila još jednu priliku da izjavi saučešće Garsonovom sinu Nejtanu, a otkrila je i šta je poslednje što je čula od Vilija.


Ovo mi je poslednje rekao: "Divne narukvice svuda okolo". Da. Počivaj u miru, Vili Garsone ― poručila je Parkerova.
 

 

makonda-tracker