tako šik!

Na svakoj proslavi biste izgledali NADMOĆNO: Sako-haljina Sare Džesike Parker je komad iz SNOVA zaljubljenica u modu

1

Bilo da imate dvadeset ili šezdeset godina, haljina Sare Džesike Parker je primer vanvremenske elegancije za brojne prilike — i efekat modne nadmoći

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na snimanju nastavka serije Seks i grad, pod nazivom And Just Like That, poslednjih meseci je glavna tema stil Sare Džesike Parker u ulozi Keri Bredšo.

 

Dok Keri Bredšo šeta ulicama Njujorka, uvek je u prvom planu svaki njen stajling. Bilo da su u pitanju scene sa Zverkom ili neka nove ljubavne poslastice u Kerinom životu o kojima ćemo tek čuti, njen stil uvek začini svaki momenat nastavka kultne serije.

 

 

Sara Džesika Parker, naša Keri, ponovo nam je demonstrirala kako se žeen mogu oblačiti i nadomak šezdesete, a da izgledaju tako šik, urbano, zanosno, elegantno i trendi!

 

Najnoviji autfit Keri, odnosno Sare Džesike, pokazao nam je efektnu plavu sako-haljinu. Sako-haljine su komad koji sve više uzima maha u modnom svetu, a Sarina haljina je pravi komad za devojke u dvadesetim i dame u šezdesetim!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

U prelepoj plavoj boji, efektne dužine do kolena, ova sako-haljina je primer elegantnog modela za svaki vid proslave; Sara ju je uklopila sa torbicom s imitacijom krokodilske kože i klasičnim crnim salonkama.

 

 

Sofisticirano i vanvremenski!

 

Kasnije je Sara preko ove haljine obukla oversized crnu jaknu i opet uspela da postigne moćni efekat.

 

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker