potresen je

Dečak je veoma pogođen, izgubljen je bez MAJKE: Otac preminule Haline Hačins iskreno o tragediji i Aleku Boldvinu

1

Anatolij Androsovič sa suprugom sada najviše se brine u unuku koji teško podnosi vesti o majci.

foto: Instagram
foto: Instagram

Dani nakon nezapaćene tragedije neumitno teku, a vreme kao da je stalo za porodicu pokojne direktorke fotografije Haline Hačins koju je u petak ujutru slučajno upucao glumac Alek Boldvin na snimaju filma "Rđa".

 

Halinin otac Anatolij Androsovič poreklom iz Ukrajine smogao je snage da tri dana nakon nemile scene progovori za svetske medije.

 

"Još uvek ne možemo da poverujemo da je Halina mrtva. Majka će joj poludeti od tuge. Dečak veoma je pogođen, izgubljen je bez majke.Međutim, ja Aleka Boldvina ne smatram odgovornim. Odgovornost je na osoblju koje rukuje rekvizitima i oružjem", istakao je otac i dodao da je sve vreme u kontaktu sa njenim suprugom koji je paralisan od tuge.

 

Alek Boldvin, Metju Hačins
foto: Profimedia

Androsović se spremna na put ka Americi sa suprugom Svetlanom kako bi bio uz unuka i zeta u najtežim životnim momentima, prenosi "The Sun".

 

Holivudski konsultant za vatreno oružje Brajan Karpenter dao je svoj sud u vezi ovim slučajem za magazin "Glas Amerike".

 

"Napunjeno ili prazno, oružje se nikada ne usmerava prema drugom ljudskom biću. Radi bezbednosti svo vatreno oružje koje se koristi u filmskim i tv produkcijama obično je usmereno na lažnu tačku, a nikako ne na opremu. Nikada ne dozvoljavate da oružje pokriva nešto što ne nameravate da uništite".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker