(FOTO)

Još nisu potvrdili da su u vezi, ali... Kim Kardašijan i 13 godina mlađi glumac zajedno proslavili njegov rođendan

0

U identičnim pidžamama i očito sjajno raspoloženi, rijaliti zvezda i glumac i komičar za kog se šuška da je njen novi dečko obeležili su njegov 28. rođendan

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Nakon što se Kim Kardašijan (41) tokom nedavnog gostovanja u emisiji Saturday Night Live pred kamerama u jednom skeču poljubila s Pitom Dejvidsonom (28), oni su viđeni kako se drže za ruke tokom vožnje u zabavnom parku, a potom su se još nekoliko puta videli u njegovom rodnom Njujorku.


Iako potvrda još nije stigla, što se američkih medija tiče, Kim i Pit su par, a sada je otkriveno da su oni zajedno proslavili Dejvidsonov rođendan pre dva dana. Društvo su pravili Kimina "mamadžerka" Kris Džener i legendarni reper Flejvor Flav iz grupe Public Enemy, koji je i podelio fotografije nastale tom prilikom, a oni su vreme provodili u Krisinoj vili u Palm Springsu.

 

Inače, Pit, Kim i Kris su nosili identične pidžame, i to karirane crno-braon SKIMS modele iz Kimine nove kolekcije.

 


Reper je ovim fotografijama čestitao rođendan Pitu Dejvidsonu i nazvao ga svojim "usvojenim sinom", istakavši da je mladi glumac i komičar jedina osoba zbog koje bi skinuo svoju ogrlicu s priveskom u obliku sata.

 

Iako izvori bliski Kim Kardašijan insistiraju na tome da su Pit i ona samo prijatelji, ona ne krije da joj se zvezda emisije Saturday Night Live dopada.


Ona je zainstrigirana. Sviđa joj se ― rekao je nedavno izvor za PageSix.


Pit Dejvidson je, inače, dobar prijatelj Kanjea Vesta, Kiminog uskoro bivšeg supruga, a njih dvoje su se, koliko je poznato javnosti, već družili 2019. godine, na rođendanskoj večeri koju je organizovao reper Kid Kudi. Komičar i glumac ranije je bio u vezama s više poznatih lepotica, a neke od njih su Kejt Bekinsejl, Margaret Kvoli, Kaja Gerber, Fibi Dinevor...

 

1 / 14 Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kim Kardašijan i Kanje Vest početkom godine su saopštili da se razvode, a par zajedno ima četvoro dece: Nort (8), Sejnta (6), Šikago (3) i Psalma (2). Od tada su više puta viđeni zajedno, što je podstaklo glasine da su pred pomirenjem, ali su rijaliti zvezda i reper najverovatnije odlučili da ostanu prijatelji.

 

 

makonda-tracker