stil za 10

Uspela da u drugi plan stavi mladu? Kim Kardašijan u jednostavnoj crnoj haljini zasenila svetsku javnost

3

Starleta je od svoje crne haljine napravi totalni modni pogodak koji ju je ponovo izdvojio u moru zvanica koje su prisustvovale venčanju jedne od najbogatijih žena sveta. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na venčanju "bogatašice", vlasnice lanca hotela "Hilton" Paris Hilton, pojavila se i rijaliti zvezda i starleta Kim Kardašijan koja je u svojom odevnom kombinacijom zasenila sve. 

 

 

Ona je nosila jednostavnu crnu haljinu, čij kroj se često u poslednje vreme viđa, ali ona ipak uspela da svojim izgledom oduševi sve jer joj je haljina savršeno stajala. Poseban detalj na haljini je njen korset koji je na prednjem i zadnjem delu imao izreze te je tako istakao njene grudi i leđa. Dizajner koji potpisuje njenu tolaetu je Rik Ovens, a haljina dolazi iz kolekciji za proleće 2022. godine. 

 

Naravno, uz sve ovo ukombinovala je i detalje njenog omiljenog brenda Balensijaga, te je tako nosila crne čizme koje ona ima u različitim nijansama, kao i minđuše Lithoplast istog brenda. 

 

Uspela je da uz ovo savršeno uklopi frizuru - te je tako imala zalizanu kosu sa razdeljkom na sredini i dugu kiku koja je upotpunila ovaj look. 

 

U jednom momentu paparaci su starletu uslikali dok je izlazila iz prodavnice kada se vraćala sa Parisionog venčanja, pri čemu je ona i tada odlično izgledala.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kako vam se sviđa Kimina kombinacija?

 

 

 

makonda-tracker