užasna sudbina!

Umrla je sa 32, a njen suprug 6 meseci kasnije ― POD ISTIM OKOLNOSTIMA: Misterija smrti čuvene glumice DOBIJA ODGOVOR?

1

Čuvena holivudska slatkica Britani Marfi preminula je pod okolnostima koje su i dan-danas nerazjašnjene, ali možda bismo uskoro mogli da dobijemo odgovore koji već dugo kopkaju svetsku javnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Britani Marfi bila je simbol romantičnih komedija u prvoj deceniji dvadeset i prvog veka. Uvek nasmejana i u ružičastim haljinicama, Britani je bila glavna slatkica koju je u filmu čekao srećan kraj, ali to nije bio slučaj u njenom privatnom životu.

 

 

Misteriozna smrt Britani Marfi, koja se desila 2009. godine, i dalje intrigira fanove i čini da se zapitamo: šta se zapravo desilo? Time se bavi i novi dokumentarac "Šta se dogodilo, Britani Marfi?", a otkriva mnogo detalja iz života ove zvezde koja je iznenada preminula. Kako piše Pipl, dokumentarac će doneti nepoznate momente iz njenog braka sa preminulim britanskim producentom Sajmonom Mondžekom, čija priča se zaista tragično završila.

 

Britani je još početkom dvehiljaditih bila na rubu problema, od psihičkih do šuškanja da je glumica zavisnica od različith vrsta opijata. Naizgled, Britani je poslednje godine života provela mirno, i to živeći sa Sajmonom, za koga se udala 2007. godine, kao i sa svojom majkom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

2009. godine vatrogasci su bili pozvani u kuću Britani i Sajmona, gde je utvrđeno da je glumica, koja je tada imala svega 32 godine, i nađena u kupatilu bez svesti, preminula nakon srčanog udara. 

 

Nalazi autopsije bili su potpuno misteriozni; navedeno je kako se uzrok smrti ne može tačno utvrditi. Navodilo se kako je njena smrt tog decembra usledila kao kombinacija upale pluća, anemije i predoziranosti različitim drogama i lekovima.

 

Još čudnija je bila situacija koja je usledila nakon samo 6 meseci. Pola godina kasnije, Sajmon Mondžek pronađen je mrtav u istoj kući. Navodilo se da je umro od identičnih komplikacija: kombinacije anemije i upale pluća!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Danas, kada se snima dokumentarac o Britani, možda dobijemo neke odgovore...

 

Šminkerka Trista Džordan, koja je radila sa Britani Marfi, u dokumentarcu je otkrila da je Britanina pojava govorila dovoljno o tome koliko je bila loše:

 

"Njene oči su potonule, delovala je tužno. Nije bila svoja, sve ju je bolelo. Hodala je kao Bambi i nije mogla da ustane. "

 

 

Rediteljka Sintija Hil istraživala je Mondžeka za potrebe dokumentarca i otkrila je da je varao ljude, a Britani je bila jedna od njegovih poslednjih žrtava

 

Britanin polubrat Toni Bertoloti otkrio je da veruje da je Mondžek odgovoran za njenu smrt.

 

"Godine sam proveo potiskujući bes. Britani je ubijena. Ko ju je ubio? Nije umrla prirodnom smrću!"

 

Izvršni producent dokumentarca Šta se desilo, Britani Marfi? kaže da je njena smrt bizarna i sa mnogo preokreta.

 

Možda će ovaj dokumentarac otkriti jednu od većih holivudskih misterija s početka novog milenijuma, a jedna od teorija smrti je najmračnija. Naime, u jednom momentu se davno izgubljeni otac glumice pojavio s optužbom da je Britani ubila njena majka, Šeron Marfi...

 

 

makonda-tracker