pod velom misterije

Uvek je bila NASMEJANA, snašla ju je CRNA SUDBINA: Glumica je preminula u 32. godini, a smrt njenog supruga je MISTERIJA

4

Ova priča i danas intrigira mnoge jer nikada nije razrešena na pravi način, niti je utvrđeno zbog čega je popularna glumica izgubila život, ali ostale su užasne sumnje!

Britani Marfi
Britani Marfifoto: Profimedia

Britani Marfi, američku glumicu koja je često nosila ružičaste haljinice i uvek bila nasmejana, mnogi pamte po njenim ulogama u romantičnim komedijama i filmovima o odrastanju, ali ova glumica nije imala lak život.

 

Nesrećno detinjstvo ove glumice prekinuto je njenim preseljenjem u Los Anđeles pre nego što je napunila 12 godina, gde se odmah bacila na pokretanje svoje glumačke karijere. Rodom iz Atlante, uz podršku svoje majke krenula je na put razvijanaj karijere u Holivudu, te je do kraja svog života isticala koliko joj je značila majčina podrška. Britani je odgajila samohrana majka, a oca nikada nije upoznala.

 

 

Glumila je uz Džesiku Albu, Eštona Kučera, Majkla Daglasa, Eminema...

 

Poslednje tri godine života Britani je provela u miru, živeći u kući s majkom i suprugom Sajmonom Mondžekom, za koga se udala 2007. godine.

 

Iako na papiru možda sve zvuči idilično - nije bilo. Britani se celog života mučila s psihičkim problemima, a početkom 2000. je rapidnom brzinom izgubila na težini, što je pokrenulo govorkanja o tome da je zavisnica od kokaina. Nažalost, čini se da su različiti tipovi opijata glumici zaista bili porok.

 

U decembru 2009. vatrogasna stanica u Los Anđelesu primila je hitan poziv zbog medicinske intervencije, a događaji koji su usledili šokirali su svet....

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker