tako tužno!

Rekli su joj da neće DOČEKATI IDUĆI BOŽIĆ — i tako je i bilo: Pevačica izgubila životnu bitku u 39. godini

0

Lepa i popularna pevačica Sara Harding, koja se proslavila kao članica grupe Girls Aloud, izgubila je borbu za život nakon teške borbe s rakom dojke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša članica grupe Girls Aloud Sara Harding preminula je u 39. godini, nakon što je izgubila bitku sa rakom dojke. 

 

Njena majka Meri podelila je tužne vesti o pevačicinoj smrti na društvenim mrežama.

 

Slomljenog srca moram danas da podelim vest da je moja prelepa ćerka Sara preminula. Mnogi od vas znaju da se Sara borila sa karcinomom, i to tako snažno, od dijagnoze do njenog poslednjeg dana. Mirno je preminula jutros.

 

Sari Harding dijagnostikovan je karcinom dojke u avgustu prošle godine, a već je bio u poodmaklom stadijumu i metastazirao na ostale delove tela.

 

Sara Harding, Girls Aloud
foto: Profimedia

Početkom ove godine, Sara je govorila o svom iskustvu sa ovom razornom bolešću u svojim memoarima "Hear Me Out".

 

Pisala je o tome kako je odmah mislila da će umreti, ali i da je krenula da planira sopstvenu sahranu. Sara je otkrila da su joj doktori rekli kako verovatno neće uspeti da dočeka idući Božić.

 

U decembru su mi doktori rekli da će mi taj Božić najverovatnije bili poslednji. Ne znam koliko mi je vremena ostalo. Mislim da bih jako volela da vidim sve moje prijatelje zajedno, poslednji put. To bi bila odlična žurka kojom bih im poručila hvala i doviđenja. Zar to ne bi bilo sjajno?"

 

Smislila sam i epitaf za svoj grob. Mislim da bi dobar glasio: FFS. To je fraza koju sam najčešće koristila otkako se borim sa ovom bolešću: for f**k's sake" — pričala je Sara pre nekoliko meseci.

 

 

makonda-tracker